Dwie MONSTRUALNE KROWY! Jedzą!!! DT goły i wesoły ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 22, 2011 9:52 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

*anika* pisze:
Wielbłądzio pisze:Bo to jest naprawdę kochany, dobry i opiekuńczy koteczek, nie jego wina, że cierpi na taki niedorozwój :twisted:

I ja świadkiem jestem 8)
Ten kotek nie ma rozumu. Ani ani.

(...)

Żeby nie było, że tylko ja niesłusznie kogoś szykanuję...
To naprawdę JEST idiota.
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto sie 23, 2011 10:59 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

Co tam u cielaczków?
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Wto sie 23, 2011 11:56 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

Cielaki mniam, mniam, mniam , mniam. Kocham je :oops: Te maleńkie, delikatne łapeczki, wielkie ucha, wybałuszone, ciekawskie ślepka... Śpi toto utulone w jednym kłębku, tłuką się ze sobą i wariują, razem uciekają gdzie pieprz rośnie przed przygłupim Wujkiem Pluszem :roll: :twisted: ...
I jedzą, żrą jak wściekłe dzikie świnie. Z mokrym pół biedy, bo daję im po prostu lepsze 'dorosłe', ale suche z wyprawki od Agi już nam się kończy...
Miałby ktoś może na zbyciu :oops: :oops: :oops: ?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto sie 23, 2011 11:59 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

Nie mam :oops: U nas też niż skarbonkowy.
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Wto sie 23, 2011 12:06 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

joshua_ada pisze:Nie mam :oops: U nas też niż skarbonkowy.

Chyba u wszystkich ostatnio podobnie :(
Mam na koncie 20 złotych, w portmonetce z 5 i to wszystko :(

Może w weekend poszukałabym jakichś drobiazgów na bazarek, ale też już chyba doopa, dawno wszystko pooddawałam :roll:

Wielbłądzio

Post » Śro sie 24, 2011 21:00 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

Ja pamiętam, że obiecalam dla króweniek jeszcze coś przesłać.
Ale wypłatę mam dopiero w piątek, a na razie to nawet na operację Czikitki od mamy emerytki pożyczyłam :oops:
Na ile Ci starczy jeszcze suchego?
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Śro sie 24, 2011 21:04 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

Czy numer kąta ;) dla krowinek bez zmian? :mrgreen:

brązowobiali

Od: Śro kwi 28, 2010 19:02

Post » Czw sie 25, 2011 8:59 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

Wstawiłam zdjęcia krówek do albumu:
https://picasaweb.google.com/nie.boj.si ... ielbladzia
(można link wykorzystać do ogłoszeń dla Krówek)

Pod koniec galerii bonus - kotek-widmo, czyli kotek którego nie ma. Dunia 8) :mrgreen:
https://picasaweb.google.com/nie.boj.si ... 4199752578

Trzy pierwsze zdjęcia - krówka z wujem KotkiemBezMózgu (najpierw myje, potem się wgryza w krtań :roll: ).
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Czw sie 25, 2011 9:02 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

*anika* pisze:Wstawiłam zdjęcia krówek do albumu:
https://picasaweb.google.com/nie.boj.si ... ielbladzia
(można link wykorzystać do ogłoszeń dla Krówek)

Pod koniec galerii bonus - kotek-widmo, czyli kotek którego nie ma. Dunia 8) :mrgreen:
https://picasaweb.google.com/nie.boj.si ... 4199752578

Trzy pierwsze zdjęcia - krówka z wujem KotkiemBezMózgu (najpierw myje, potem się wgryza w krtań :roll: ).

Słoooodkieeee :1luvu:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw sie 25, 2011 9:04 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

Obejrzałam. Krówki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ciężko porównywać po zdjęciach, ale mam wrażenie, że sporo urosły.

Jeśli chodzi o paputki - zdjęcia zdecydowanie musi zobaczyć anulka111 :wink:
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Czw sie 25, 2011 9:06 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

joshua_ada pisze:Obejrzałam. Krówki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

To prawda. Wołać ją tu!
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw sie 25, 2011 9:07 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

Zofia&Sasza pisze:
joshua_ada pisze:Obejrzałam. Krówki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

To prawda. Wołać ją tu!

Uczyniłam to :mrgreen:
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Czw sie 25, 2011 9:07 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

joshua_ada pisze:Jeśli chodzi o paputki - zdjęcia zdecydowanie musi zobaczyć anulka111 :wink:

w tym właśnie celu robiłam zdjęcia stópek :mrgreen:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Czw sie 25, 2011 10:02 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

Cudne fotki :1luvu:

No i jak piszesz kot, którego nie ma jak udokumentowane jest na fotce, że kotek jest i nawet pozwolił się pokazać szerszemu gronu :kotek: :mrgreen:

Wielbłądzio, jak Ty mnie kiedyś jeszcze napiszesz o bałaganie w chałupie to normalnie kopnę Cię w szanowną d..e :roll: Moja podłoga w połowie nawet tak nie wyglada jak Twoja, pełno jakiś chrupek, zwirku, sierści :oops: I co z tego, że praktycznie codziennie odkurzam całą, skoro toto się bierze niewiadomoskąd :evil:
I fajny balkonik masz :D
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw sie 25, 2011 10:10 Re: FALENTY - Maleńkie krówki już w DT! DT goły i wesoły ;)

Anetko, dziękuję :1luvu:

Tak, zgadza się, urosły, widzę to nawet ja, chociaż mam krowiątka na co dzień. Jeszcze chwila i będą z nich prawdziwe wielkie cielaki :mrgreen:
Dzieciaki są kochane, rozczulające i do perfekcji opanowały sztukę grania na moich emocjach :oops:
Nie każde mokre są uprzejme jadać. Najbardziej na świecie polubiły Busieńkową Cosmę z tuńczykiem, która no cóż, tania nie jest :roll:, na jej widok i zapach wpadają dosłownie w amok :wink: Dziś w ciągu kilku minut oczyściły doszczętnie miseczki zawierające razem całą puszkę 170 g 8O Nie daję im tej Cosmy codziennie, bo niestety mnie na to nie stać (ta, którą daję, pochodzi i tak z zapasów Królewny - ciekawe, co Busiek na to :? ), ale... Chociaż co trzy cztery dni... Takie kochane z nich krowinki, nieba bym im przychyliła :oops:

Właśnie zrobiłam dla gnojków zamówienie: 2 kg Sanabelle i chyba z 10 różnych tacek Animondy dla dzieci. Razem prawie 70 złotych.
Ktoś zechciałby się dorzucić :oops: ?

Niedługo czeka nas też drugie szczepienie...

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]