GDAŃSK-potrzebna pomoc

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 24, 2011 20:59 GDAŃSK-potrzebna pomoc

dziewczyny czy jest ktoś z Nowego Portu?chodzi o kocięta spod falowca

margoth82

Od: Pon lut 15, 2010 21:10

Post » Śro sie 24, 2011 21:17 Re: GDAŃSK-potrzebna pomoc

margoth82 pisze:dziewczyny czy jest ktoś z Nowego Portu?chodzi o kocięta spod falowca

Napisz coś więcej. Jakiej pomocy oczekujesz ?
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Śro sie 24, 2011 22:59 Re: GDAŃSK-potrzebna pomoc

no właśnie,napisz parę konkretów o jaką pomoc chodzi?
Obrazek
24.05.2011 [*]

Tess 1610

Od: Nie mar 19, 2006 1:19

Post » Czw sie 25, 2011 14:09 Re: GDAŃSK-potrzebna pomoc

Pod Falowcem na Wyzwolenia 51 (pod schodami wejścia do apteki i sklepu WSZYSTKO ZA 5zł) są 2 małe buraski. Byłam tam w zeszłym tygodniu parę dni, w tym momencie znajomy dał mi znać, że kotki mają zaropiałe oczy i prawdopodobnie początki kociego kataru. Jestem ze Śląska więc nie mogę się nimi zająć, zwracam się z prośbą czy ktoś nie mógłby ich wziąc na DT i podleczyć albo zajac się nimi? W razie czego oferuję wsparcie finansowe.

margoth82

Od: Pon lut 15, 2010 21:10

Post » Pt sie 26, 2011 10:21 Re: GDAŃSK-potrzebna pomoc

Margoth82 wysłałam pw.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Nie sie 28, 2011 20:24 Re: GDAŃSK-potrzebna pomoc

Napisalam na PW Margoth zeby sie nie martwila ;)
sytuacje w Nowym Porcie osobiscie kontroluje. Dzieki Kotika za przekierowanie do mnie
Wszytskie (no prawie) koty okolofalowcowe sa wysterylizowane, koty znam wszytskie, zorganizowalam wspolnie z administracja budki dla nich...w tej piwnicy, jedynej obecnie otwartej, prywatnej piwnicy mojego kolegi, mieszkala kotka Pusia z dorosla corka swoja i jak myslalam synem 8O Pusie i jej corke sterylizowalam z Aga Marczak w grudzniu 09...jakiez bylo moje zdziwienie gdy zobaczylam te 2 maluchy na koniec lipca i kocur okazala sie kotka 8O :roll: niestety nie udalo mi sie znalezc domu tymczasowego dla nich...choc probowalam, kociaki i koty sa dokarmiane, Marghot dostala bledne info od pewnego Pana ze kociaki maja mega KK i dodala sobie ;) moja znajoma codziennie je dokarmia i odwiedza, dzwonilam do niej i kociaki maja sie swietnie, jesli bedzie trzeba dostana antybiotyk...
oczywiscie byloby super gdyby ktos chcial dac im dt i przygotowac do adopcji, maja niespelna 3 m-ce, na koniec lipca mialy jeszcze niebieskie oczka.... mam w tel filmiki z nimi jak bawia sie i wyleguja w sloneczku sprzed kilku tyg

aha kotke niebawem zgarniemy na sterylke, nie chce by ponad rok mojej ciezkiej pracy i wysilku poszedl na marne i by znowu obrodzilo w koty :roll:

Pozdr
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05