Anja pisze:Oprocz tego bedziemy jej podawac witamine B, bo okropnie klapie paszcza (jak sidla), ma takie nieladne obajwy neurologiczne jak kiedys.
Anju, a badaliscie Hrupce poziom magnezu?
Moderator: Estraven
Anja pisze:Oprocz tego bedziemy jej podawac witamine B, bo okropnie klapie paszcza (jak sidla), ma takie nieladne obajwy neurologiczne jak kiedys.

Daga pisze:Anja pisze:Oprocz tego bedziemy jej podawac witamine B, bo okropnie klapie paszcza (jak sidla), ma takie nieladne obajwy neurologiczne jak kiedys.

Anja pisze:Daga pisze:Anja pisze:Oprocz tego bedziemy jej podawac witamine B, bo okropnie klapie paszcza (jak sidla), ma takie nieladne obajwy neurologiczne jak kiedys.
Chyba nie, ale zastanawialismy nad tym czy tego jej nie brakuje. Wiem, ze niedobry potasu i magnezu u ludzi powoduje takie przykrucze.
Magda mi dzisiaj powie co je dawac, mysli o jakims kompleksie mineralno-witaminowym do pyska.
Anja pisze:Dzis wieczorem bedzie u mnie wetka w domu (do Ryska na zastrzyki), pokaze jej ten watek i spytam co radzi.

Anja pisze:Dzis wieczorem bedzie u mnie wetka w domu (do Ryska na zastrzyki), pokaze jej ten watek i spytam co radzi.

zojka pisze:Anja pisze:Dzis wieczorem bedzie u mnie wetka w domu (do Ryska na zastrzyki), pokaze jej ten watek i spytam co radzi.
Pozdrow wetke i powiedz ze ja od ciebie mieszkam rzut beretem.... moze wpadnie?
Anja pisze:zojka pisze:Anja pisze:Dzis wieczorem bedzie u mnie wetka w domu (do Ryska na zastrzyki), pokaze jej ten watek i spytam co radzi.
Pozdrow wetke i powiedz ze ja od ciebie mieszkam rzut beretem.... moze wpadnie?
Wizyty domowe moze miec kazdytylko placic trzeba

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Google [Bot], luty-1, Magda_lena, sebans i 34 gości