Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wasabia pisze:Dziękuję za zainteresowanie.
Byłam z Nutką w weterynarii Brodway Veterinary Clinic, pojechałam sama z córką. Wszystkie najwazniejsze rzeczy napisalam na translatorze (2 kartki drobnym maczkiem), wszystkie objawy i moje podejzenia, wszystkie podpowiedzi na jakie badania liczę i sugestie co do leczenia.
Na szczęscie lekarz wykluczył guza rogowki i slepotę oczka. Podał zastrzyk przeciwbólowy ktory ma dzialac 36 godzin. Podał też antybiotyk w zastrzyku i żel do oczka Clinagel ktorego glownym skladnikiem jest gentamicin. Mam pytanie, czy to jest to samo co w Polsce gencjana?
Uspokoił mnie że raczej nie jest to koci katar, bardziej podejrzewa że Nuta mogła być zadrapana w oko przez kota (sąsiedzi mają kotka w podobnym wieku jak nasz, często razem bawili sie w ogrodzie). Na wszelki wypadek mam sie zglosic za tydzien ( przez 7 dni 2 razy dziennie mam wkrapiać Cilinagel do oczka Nutki).
Dostałam też wszystkie porady dotyczące pielegnacji, szczepien i sterylizacji Nutki na invoice. Ogólnie jestem zadowolona z wizyty, bardzo sie balam o Nutkę i tego że lekarz mi powie zebym przyszla z kims kto lepiej zna jezyk angielski.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 64 gości