W temacie lamblii, nasza wetka miała przewlekłe bóle brzucha. Po kuracji metronidazolem, które lekarz jej przepisał zupełnie na coś innego, przestał ja boleć brzuch. Jest przekonana, że to były lamblie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Annazoo pisze:ŁyknęłamWytrzymam! wytrzymam! wytrzymam!
Kocuria pisze:Annazoo pisze:ŁyknęłamWytrzymam! wytrzymam! wytrzymam!
fuj fuj?
bo też się zastanawiamy z tomaszem. ale jak taki fujfuj...
Annazoo pisze:Kocuria pisze:Annazoo pisze:ŁyknęłamWytrzymam! wytrzymam! wytrzymam!
fuj fuj?
Nieco lepsze niż nalewka z bursztynu, która smakuje jak ebonit (nie, nie próbowałam ebonitu!!!)
Da radę, ale chciałam się nad sobą porozczulać
Ale dobre to nie jest
Kocuria pisze:Annazoo pisze:Kocuria pisze:Annazoo pisze:ŁyknęłamWytrzymam! wytrzymam! wytrzymam!
fuj fuj?
Nieco lepsze niż nalewka z bursztynu, która smakuje jak ebonit (nie, nie próbowałam ebonitu!!!)
Da radę, ale chciałam się nad sobą porozczulać
Ale dobre to nie jest
podobno (na forach twierdzą) że się przyzwyczaja człek do smaku. jak można polubić smak parodontaxu, to tego chyba też...
Annazoo pisze:parodontax jest ok
Kocuria pisze:Annazoo pisze:parodontax jest ok
ale przy pierwszym użyciu trzeba się ostro powstrzymywać, żeby nie opluć całej łazienki z sufitem włącznie
Conchita pisze:Kocuria pisze:Annazoo pisze:parodontax jest ok
ale przy pierwszym użyciu trzeba się ostro powstrzymywać, żeby nie opluć całej łazienki z sufitem włącznie
Oj tam, oj tamMnie już inne pasty nie smakują poza parodontoxem
Annazoo pisze: Oj tam, oj tamMnie już inne pasty nie smakują poza parodontoxem
pozytywka pisze:ja nie chciałam się wymądrzać, ale przeciw robakom, a zwłaszcza gliście ludzkiej najlepiej działa sok z kiszonej kapusty
i to jest fakt, a nie wygłup
no a jednak sok spod kiszonej kapusty trochę fajniej smakuje niż ebonit i parodontax
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 410 gości