Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
BarbAnn pisze:ale kocie robale to nie są ludzkie robale
szybciej będziecie miec robale jak sobie sprawicie dziecia i wyslecie go do przedszkola z obowiązkowym lezakowaniem
wtedy robale w domu w pakiecie z dzieciem są
ale od kota??
eeee
marikita pisze:Annazoo pisze:stado odłowionych kotów
Ale wszystkie/prawie wszystkie były chyba odrobaczone zanim je wzięłaś na DT? - Trucie 'prawdopodobnia' nie przekonuje mnie zupełnie
jej siostra pisze:wontek znalazłam, wontek
bom była wyjechana, przyjechałam a wontek mi znik
więc się ucieszyłam, że go mam - na darmo???
Annazoo pisze:Uwaga! Byłam z Elviniem u dr Komendy i bardzo mnie podniósł na duchu
Najpierw mu zabarwił oko na zielono a potem mówił długo a ja wszystko rozumiałam, tylko nie potrafię teraz powtórzyć![]()
W każdym razie nie ma uszkodzeń, duża szansa, że zmatowienie ustąpi, ale leczenie potrwa kilka tygodni, co najmniej cztery.
Zmienione leki: Tobrosopt, Difadol i Corneregel do oczka i dopyszcznie wciąż Unidox.
Hurrra
Nawet pominę milczeniem, co tam Pasibrzucha u siebie wypisuje, jakoby miała dać sobie radę z Annązoo...
Annazoo pisze:Mam już balsam
jej siostra pisze:Annazoo pisze:Mam już balsam
więc na zdrowie!
samobalsamowanie wyżsżą formą życia
_namida_ pisze:A wiadomo co zawiera ten balsam oprócz alkoholu, czy procedura jego wyrobu jest objęta tajemnicą? Ciekawi mnie, co tam konkretnie działa przeciwpasożytniczo, bo może się okaże, że wystarczy czystą pić regularnie![]()
Conchita pisze:Dobre wieści o Elvisowym oczku![]()
Z czego, poza spirytusem, składa się balsam kapucyński?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 439 gości