Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 18, 2011 9:27 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

no Iducha próbuje, próbuje... i nieźle jej to wychodzi :twisted:
Kida zajada stres chyba - bo jakby grubsza się zrobiła :roll: Kretek chowa się po kątach :roll: a Ida?? Ida ma to wszystko w... zadzie :mrgreen:

ale muszę powiedzieć, że Iducha już tak nie rzęzi jak tydzień temu, znaczy się leki działają :D przypomina sobie, albo też inni jej przypominają, że jest głodna i trzeba zjeść :mrgreen: wie, że pazury drapiemy na drapaku, a nie meblach :D no i że najlepiej śpi się wtulonym do mojego miłego męża, a nie w nogach :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Pt sie 19, 2011 7:32 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

Basica pisze:czekaj, czekaj... o ile pamiętam dzis TOZ dyżuruje :P

wiem co zrobię...naślę cioteczkę Ellzę :mrgreen:

Ellzusia....ratunku !!!!!!!! Twoją Idunię mordują :twisted:

Ło matko mordunku ... :twisted:

lusesita pisze:no Iducha próbuje, próbuje... i nieźle jej to wychodzi :twisted:
Kida zajada stres chyba - bo jakby grubsza się zrobiła :roll: Kretek chowa się po kątach :roll: a Ida?? Ida ma to wszystko w... zadzie :mrgreen:

ale muszę powiedzieć, że Iducha już tak nie rzęzi jak tydzień temu, znaczy się leki działają :D przypomina sobie, albo też inni jej przypominają, że jest głodna i trzeba zjeść :mrgreen: wie, że pazury drapiemy na drapaku, a nie meblach :D no i że najlepiej śpi się wtulonym do mojego miłego męża, a nie w nogach :mrgreen:

I jak tu nie kochać tego małego czortowego futerka :1luvu:

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Pt sie 19, 2011 19:57 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

nie da się jej nie kochać i nie da się jej nie wybaczyć jak narozrabia :mrgreen:
firanki już zdecydowanie mam do wymiany... :roll:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Sob sie 20, 2011 8:41 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

za oknem jakoś wietrznie i zimno, więc postanowiłam pokazać trochę słońca 8)

Kiducha 8)

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

Ida Sierpniowa 8)

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Sob sie 20, 2011 9:25 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

lusesita pisze:firanki już zdecydowanie mam do wymiany... :roll:

Ja firanki wymieniam już trzeci rok,Ale ciągle jakiś tymczas jest więc po co? :lol:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Sob sie 20, 2011 9:54 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

dorotak97 pisze:
lusesita pisze:firanki już zdecydowanie mam do wymiany... :roll:

Ja firanki wymieniam już trzeci rok,Ale ciągle jakiś tymczas jest więc po co? :lol:

wiem, ja też :roll: ale moje wyglądają, a raczej już nie wyglądają w ogóle :roll:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Nie sie 21, 2011 8:44 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

kurcze, Kida znowu robi brzydkie qpy... :? mam nadzieję, że to dlatego iż "udało się" jej podjeść Idy jedzienie... bo jeśli znowu zaczyna się powtórka z rozrywki, to będzie nieciekawie :?
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Wto sie 23, 2011 17:15 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

Co słychać u Kidy ? Dooopka lepiej mam nadzieję .... I jak mój Idulek i Krecio oczywizda ? :mrgreen: :1luvu:

ellza1

Od: Pt kwi 18, 2008 9:14

Post » Wto sie 23, 2011 20:52 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

Ciocia Gagga odwiedziła dziś Kidę, Kreta, Idę, męża Lu i w końcu Lu. Kida bardzo urosła i jest pulchniutka. W ogóle nie wygląda jak chory kot. Ciekawska , rozbrykana i mrucząca. Krecikowi się przytyło a bengalskie maleństwo czyli Ida okropnie słodziutka.

gagga

Od: Pon cze 21, 2010 10:42

Post » Śro sie 24, 2011 9:21 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

taaa... okropnie słodziutka :mrgreen: i okropnie słodziutko właśnie morduje się z Kidą :twisted:
ale Ciocia Gagga dała prezent dziewczynkom, który szybciutko przechwycił Kretek :mrgreen: bo myszki z kocimiętką są boskie - dziękujemy Ciociu :1luvu:

niestety, Kida do wczoraj robiła brzyskie qpy... :? dziś jeszcze nie trafiła do kuwety (bo jest bardzo zajęta mordowaniem :wink: ), więc zobaczymy, co będzie później...
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Śro sie 24, 2011 10:20 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

śpiące Królewny 8)

Ida

ObrazekObrazekObrazek

Kida

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Śro sie 24, 2011 13:48 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

a gdzie KRETEK ? :evil: dawaj KRETKA
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Śro sie 24, 2011 16:16 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

Basica pisze:a gdzie KRETEK ? :evil: dawaj KRETKA

Kretka nie ma, bo to nie jego wątek :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Śro sie 24, 2011 16:34 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

wrrrrrrrr..... Obrazek dawaj KRETKA
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Śro sie 24, 2011 18:35 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

no dobra, dobra... tylko muszę zrobić jakieś :wink: poczekasz?? nie będziesz warczeć?? :wink:
ObrazekObrazek

lusesita

[poprzednia][następna]