Lublin. czerń zawsze trendy, na ten sezon polecamy Bebzona!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sie 22, 2011 19:21 Re: Lublin. uratowane 3 węgielki szukają DT/DS. czeka je schron?

Obrazek
Ostatnio edytowano Pon sie 22, 2011 19:36 przez Amika6, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon sie 22, 2011 19:29 Re: Lublin. uratowane 3 węgielki szukają DT/DS. czeka je schron?

8O 8O 8O 8O jestem w szoku ciężkim .... MISZCZOSTWOŚWIATA w robieniu zdjęć... A kota prześliczna ... Machniom ? :mrgreen: ...dostaniesz dwa małe za jedno duże ...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pon sie 22, 2011 19:43 Re: Lublin. uratowane 3 węgielki szukają DT/DS. czeka je schron?

O rany :oops: chciałam tylko sprawdzić czy reszta linków moich fruwających kotow działa i niechcący wysłałam posta.
Zostawiłam jedno by post nie był całkiem pusty resztę posprzątałam i sorki za odwracanie uwagi od Bebzonków :oops:

Kasiu, niestety nici z wymiany ... wagowo to byś mnie odciążyła :twisted: , ale TŻ na szt zwraca uwagę :?
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon sie 22, 2011 20:54 Re: Lublin. uratowane 3 węgielki szukają DT/DS. czeka je schron?

no i bardzo fajne zdjęcia :) bebzonków.
O latających kotach Amiki nawet nie iwem jak się wyrazić
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pon sie 22, 2011 20:59 Re: Lublin. uratowane 3 węgielki szukają DT/DS. czeka je schron?

łooo, faktycznie latajoncy kot 8O

a bebzony urosły na tyle, że przyznam się bez bicia - nie wiem, które to które :oops: ale jedno, o tooo, ma wybitnie Bebzońską twarz!
katarzyna1207 pisze:
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

a Bebzon właściwy też jest duży. w dalszym ciągu składa się w głównej mierze z brzucha :mrgreen: no i rozpuszczona jest tak, że to przechodzi ludzkie pojęcie. okazało się, że kocięca karma wcale nie gryzie w zęby. o ile jest podawana dopyszcznie po jednym ziarenku. no to tak siedzę kilka razy dziennie i dziubdziam w ten dziób... a dziób często się myli i wpitala mego palca, ku swojej wielkiej uciesze.

novacianka

Od: Pt lip 24, 2009 0:13

Post » Wto sie 23, 2011 22:26 Re: Lublin. uratowane 3 węgielki szukają DT/DS. czeka je schron?

Bebzony ściągnęły rolkę papieru toaletowego ... :mrgreen: Była kiedyś w tv taka reklama z pieskiem i papierem toaletowym ... i otóż oznajmiam, że tv kłamie ... ten papier wcale się tak nie rozwija .... :twisted:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Śro sie 24, 2011 7:35 Re: Lublin. uratowane 3 węgielki szukają DT/DS. czeka je schron?

Ten papier się mocno strzępi, rozrzuca i jest niefajnie ;) Wiem coś o tym, bo moja Klara do skończenia bodajże 10 miesiąca życia uważała to za najlepszą rozrywkę.

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Śro sie 24, 2011 8:52 Re: Lublin. uratowane 3 węgielki szukają DT/DS. czeka je schron?

maueczarne pisze:Ten papier się mocno strzępi, rozrzuca i jest niefajnie

np sssooooo Ty... jakie niefajnie .... było właśnie baaaaardzo fajnie ... :mrgreen: :mrgreen: Zapytaj Bebzony ... były zachwycone, że tak się strzępi, fruwa i rozrzuca :twisted: :twisted:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Śro sie 24, 2011 9:46 Re: Lublin. uratowane 3 węgielki szukają DT/DS. czeka je schron?

strzępiący się, podarty na mikroskopijne kawałeczki, rozrzucony po całym domu i meblach koniecznie i dywanach i wykładzinach, papier lub chusteczki higieniczne.... są bardzo fajne... :twisted: :roll:

Anda

Post » Śro sie 24, 2011 15:16 Re: Lublin. uratowane 3 węgielki szukają DT/DS. czeka je schron?

Dla Bebzonów i innych takich z pewnością to coś fajnego :mrgreen: dla osoby sprzątającej już niekoniecznie. Ja mam teraz tak ze żwirkiem kompaktowym. Jej się podoba, mi nie ;)

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Śro sie 24, 2011 17:17 Re: Lublin. uratowane 3 węgielki szukają DT/DS. czeka je schron?

Anda pisze:strzępiący się, podarty na mikroskopijne kawałeczki, rozrzucony po całym domu i meblach koniecznie i dywanach i wykładzinach, papier lub chusteczki higieniczne.... są bardzo fajne... :twisted: :roll:

:mrgreen: :mrgreen: zapomniałaś jeszcze o misce z wodą ... :mrgreen: Ale najfajniej jest nawrzucać drewnianego żwirku do miski z wodą ... :roll: Niestety, jeszcze nie namierzyłam, czy Bebzony toczą ten żwirek do miski, czy od razu w paszczy przenoszą ...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Śro sie 24, 2011 17:52 Re: Lublin. uratowane 3 węgielki szukają DT/DS. czeka je schron?

Bebzon właściwy nosi w paszczy wszystko - pojemnik na soczewki, lizaki chupa-chups [a mam tego trochę, bo rzucam czekoladę :roll: a jak to fajnie robi jebut w nocy na podłogę...], okulary, nożyczki [ :!: niewiele lżejsze od niej :!: ]. ostatnio próbowała wziąć w zęby szklankę. jak się nie dało to zaczęła płakać. a dzisiaj rano biegała z liściem szczawiu. za to po południu Buśka upolowała gołębie piórko. upolowała i... oddała Bebzonkowi 8O

w ogóle to Bebzon pozdrawia znad uziemionej mnie :mrgreen: [od godziny śpi na mojej klacie, a ja zaczynam odrobinę drętwieć :P ]

p.s. papier zajefajnie drze się w każdym wieku :twisted: nawet jak się jest trzyletnim [starszym z resztą też], statecznym psem :twisted:

novacianka

Od: Pt lip 24, 2009 0:13

Post » Śro sie 24, 2011 19:02 Re: Lublin. uratowane 3 węgielki szukają DT/DS. czeka je schron?

Miska z wodą??
W końcu znalazłam rodzinę mojego gupiego Jasia. On topi wszystko co złowi. Sznurki, wstązki, papierki i co się da.
Żwirku na szczęście nie toczy do miski uff...

Fajny ten bebzon jest. Pomysłowy :)

Anda

Post » Śro sie 24, 2011 21:00 Re: Lublin. uratowane 3 węgielki szukają DT/DS. czeka je schron?

Anda pisze:W końcu znalazłam rodzinę mojego gupiego Jasia. On topi wszystko co złowi. Sznurki, wstązki, papierki i co się da.

szop pracz :?: :ryk: :ryk:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Śro sie 24, 2011 21:34 Re: Lublin. uratowane 3 węgielki szukają DT/DS. czeka je schron?

nawet podobny:) do szopa
Obrazek
to ten większy buras, drugi to dziadek Wacław.(gigant intelektu - no ale w porównaniu z Jasiem, każdy kot jest mędrcem :mrgreen: )

Anda

[poprzednia][następna]