Groszek FeLV+ Szuka radosnego domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 23, 2011 10:16 Re: Zagubiony GROSZEK FeLV+ Wraca z adopcji :(((((

asia2 pisze:prosiłam Zosię na PW o zmianę tytułu i nic :cry:

Przepraszam, już zrobione :ok:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Wto sie 23, 2011 16:59 Re: Groszek FeLV+ Szuka radosnego domu

dzięki :ok:

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Wto sie 23, 2011 19:02 Re: Groszek FeLV+ Szuka radosnego domu

Podbijam na 5 ,na wszelki wypadek zacytuję,żeby było wiadomo o czym mówimy :mrgreen:

bulba pisze:
Myszolandia pisze:To czas chyba na mój zestaw

Myszolandia pisze:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Pozwolę sobie zatem skopiować, dla Grosia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok::ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto sie 23, 2011 20:33 Re: Groszek FeLV+ Szuka radosnego domu

ciekawe jak daleko zajdzie ta licytacja? 8)
dzięki.
Jakby lepiej. Trochę się na mnie złościł dziś przez chwilę. Chciał żebym się z nim bawiła a jak zmęczona jestem trochę pracą i tymi maluchami a zwłaszcza niepokojem o rudaska.
To jest kot , ktory może się cały czas bawić. Dla młodego człowieka z duża ilością czasu i energii.
Szkoda ,że nie mam wielkiego ogrodu, w którym moglabym postawic domek dla kotów 8)
I żeby sąsiedzi byli daleko albo tacy, ktorym koty nie przeszkadzają :ok:
tak sobie marzę.
Może wątek marzycieli pod Groszkiem zrobić? :D :D

asia2

Post » Wto sie 23, 2011 21:20 Re: Groszek FeLV+ Szuka radosnego domu

bedzie szła,szła,szła...............

A wątek możesz zrobić :lol:
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto sie 23, 2011 21:39 Re: Groszek FeLV+ Szuka radosnego domu

trzeba mieć czas żeby taki wątek prowadzić. A ja taki kiepski wodzirej jestem :oops:

asia2

Post » Śro sie 24, 2011 0:17 Re: Groszek FeLV+ Szuka radosnego domu

Ty kiepski wodzirej,uznam to stwierdzenie za wyraz Twojego zmęczenia :P
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro sie 24, 2011 8:22 Re: Groszek FeLV+ Szuka radosnego domu

Chwilowo mam neta z doskoku i bardzo złej jakości więc mnie przelicytowano, ale teraz żarty się skończyły: zestaw proszę x 10 milionów! Asiu, ja też tak sobie czasem marzę, żeby mieć duży dom z dużym ogrodem, do tego dużo kaski, to mogłabym pomóc tym bidokom bezdomnym, którym nie można znaleść fajnego domu. Ot, moja "wewnętrzna zbieraczka" doszła do głosu...
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Śro sie 24, 2011 12:01 Re: Groszek FeLV+ Szuka radosnego domu

chciałabym założyć schronisko ale nie takie zwykłe. Chciałabym aby koty i psy czuły się jak w domu. Miały wielkie przestrzenie dla siebie i nie przeszkadzały sobie. Żeby każdy jeden zwierzak miał swojego opiekuna do miziania i kochania. Chciałabym mieć tyle kasy, żebym nie potrzebowała dotacji i nie szukała sponsorów. Ech...

asia2

Post » Śro sie 24, 2011 12:09 Re: Groszek FeLV+ Szuka radosnego domu

asia2 pisze:chciałabym założyć schronisko ale nie takie zwykłe. Chciałabym aby koty i psy czuły się jak w domu. Miały wielkie przestrzenie dla siebie i nie przeszkadzały sobie. Żeby każdy jeden zwierzak miał swojego opiekuna do miziania i kochania. Chciałabym mieć tyle kasy, żebym nie potrzebowała dotacji i nie szukała sponsorów. Ech...

AMEN!
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Śro sie 24, 2011 14:40 Re: Groszek FeLV+ Szuka radosnego domu

Moha pisze:Chwilowo mam neta z doskoku i bardzo złej jakości więc mnie przelicytowano, ale teraz żarty się skończyły: zestaw proszę x 10 milionów! Asiu, ja też tak sobie czasem marzę, żeby mieć duży dom z dużym ogrodem, do tego dużo kaski, to mogłabym pomóc tym bidokom bezdomnym, którym nie można znaleść fajnego domu. Ot, moja "wewnętrzna zbieraczka" doszła do głosu...

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

no dobra X 15 :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt sie 26, 2011 21:53 Re: Groszek FeLV+ Szuka radosnego domu

Co u Gronia słychać? :1luvu:
I zestaw x 30 milionów poproszę :mrgreen: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob sie 27, 2011 10:41 Re: Groszek FeLV+ Szuka radosnego domu

Ja tylko na chwile :)
Miałam wczoraj zapytanie o Groszka(bo adopcje znów ruszyły) :1luvu: ale Asia dalej nie odebrała pw :(

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob sie 27, 2011 16:51 Re: Groszek FeLV+ Szuka radosnego domu

CatAngel pisze:Ja tylko na chwile :)
Miałam wczoraj zapytanie o Groszka(bo adopcje znów ruszyły) :1luvu: ale Asia dalej nie odebrała pw :(

już odebrałam, dzięki :D
burza mi cały komputer wywróciła do góry nogami. Brak łączności ze światem ad czwartku. Piorun walnął tuż tuż ALE BYŁO DZIWNIE 8O :!:

asia2

[poprzednia][następna]