Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:Ja niestety nie umiem znalezc tam sensownych, poukladanych i przejrzystych informacji o tym co sie aktualnie z Heniem dzieje. Jest mi przykro i jestem pelna obaw, wlozylam w Henia sporo serca i kasy, bardzo bym chciala zeby to sie nie zmarnowalo. A jedyne co wyczytalam to to, ze H enio nie jest nawadniany. To jakas paranoja, albo ze wzgledu na kiepski dostep do netu po prostu moje niedoinformowanie?
CoolCaty pisze:Kiepsko je, bo nie dostaje płynów. Moim zaleceniem było podawanie mu 100ml płynu podskórnie codziennie - takie zostawiłam wytyczne jadąc na urlop. On bez płynów nie będzie dobrze jadł. Proszę, weźcie to pod uwagę.
casica pisze:Ja niestety nie umiem znalezc tam sensownych, poukladanych i przejrzystych informacji o tym co sie aktualnie z Heniem dzieje. Jest mi przykro i jestem pelna obaw, wlozylam w Henia sporo serca i kasy, bardzo bym chciala zeby to sie nie zmarnowalo. A jedyne co wyczytalam to to, ze H enio nie jest nawadniany. To jakas paranoja, albo ze wzgledu na kiepski dostep do netu po prostu moje niedoinformowanie?
taizu pisze:Dziewczyny, jak dobrze poczytacie, to kamari jest chora, pada na twarz tak, że wczoraj zasnęła w kolejce du weta, ma do obróbki 20 kotów i prace zawodową , więc wymaganie od niej jasnych i czestych sprawozdań jest dość wysokim ustawieniem swoich oczekiwań.
Wiem, że martwicie sie o Henia, ale moze też trochę litosci dla człowieka, któremu co i rusz podsyła się "niezobowiazująco" wątki o kocich biedach?
Bazyliszkowa pisze:Najszczesliwsza, może zamiast chodzić po wątkach i opowiadać o tym, jak to kamari źle leczy Henia, poczekasz trochę, aż kamari pojawi się na forum (a nie ma jej raptem od wczorajszego wieczora) i ustosunkuje się do twoich zastrzeżeń.
Łatwo kogoś skrzywdzić nieprzemyślanymi zarzutami, sama o tym wiesz.
Łukaszleszek pisze:Tak to czytałem i wiem jedno. Ty najszczęsliwsza jesteś ostatnią osobą, która moze się czepiac i doszukiwac błedów u Kamari.
Zaczekajmy, jak się sama Kamari tutaj pojawi i wszystko powie. Sama .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości