_namida_ pisze:Pasibrzucha pisze:Sama się będziesz odrobaczać? Też o tym myślałam, choć u mnie hmm... jakoś bardziej sterylnie
Zrobimy to razem, będziemy się wspierać i trzymać za ręce w obliczu wroga.
Właśnie :]
Mam nadzieję, że nie mam tasiemca!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
_namida_ pisze:Pasibrzucha pisze:Sama się będziesz odrobaczać? Też o tym myślałam, choć u mnie hmm... jakoś bardziej sterylnie
Zrobimy to razem, będziemy się wspierać i trzymać za ręce w obliczu wroga.
mjs pisze:Aniu, a próbowałaś odrobaczać się balsamem kapucyńskim? Poczytaj w necie. ja to stosowałam wiosną. A balsam mamy na miejscu w Krakowie, no i myślę ze zdrowszy dla organizmu niż leki na odrobaczanie.
mjs pisze:Przyzwyczaisz sięPiecze bo na alkoholu, więc mocne
Piłam rano, chyba łyżeczkę na czczo, nie pamiętam. Poczytaj tutaj: http://zdroworodzinni.blogspot.com/2008 ... cyski.html
mjs pisze:Aniu, a próbowałaś odrobaczać się balsamem kapucyńskim? Poczytaj w necie. ja to stosowałam wiosną. A balsam mamy na miejscu w Krakowie, no i myślę ze zdrowszy dla organizmu niż leki na odrobaczanie.
Annazoo pisze:mjs pisze:Aniu, a próbowałaś odrobaczać się balsamem kapucyńskim? Poczytaj w necie. ja to stosowałam wiosną. A balsam mamy na miejscu w Krakowie, no i myślę ze zdrowszy dla organizmu niż leki na odrobaczanie.
Doczytałam i sprawdziłam, GDZIE można kupić.
Ponieważ punkt sprzedaży widzę z okien pracy, na pewno kupię
mjs pisze:Buteleczka wystarcza na cykl odrobaczania.
Annazoo pisze:mjs pisze:Buteleczka wystarcza na cykl odrobaczania.
Ale ojczulkowie mają w ofercie 3 różne pojemności![]()
Uwaga! Byłam z Elviniem u dr Komendy i bardzo mnie podniósł na duchu
Najpierw mu zabarwił oko na zielono a potem mówił długo a ja wszystko rozumiałam, tylko nie potrafię teraz powtórzyć![]()
W każdym razie nie ma uszkodzeń, duża szansa, że zmatowienie ustąpi, ale leczenie potrwa kilka tygodni, co najmniej cztery.
Zmienione leki: Tobrosopt, Difadol i Corneregel do oczka i dopyszcznie wciąż Unidox.
Hurrra
Nawet pominę milczeniem, co tam Pasibrzucha u siebie wypisuje, jakoby miała dać sobie radę z Annązoo...
Kocuria pisze:dobra, wyjaśnijcie mi na patyczkach. osoho z tym odrobaczaniem u ludzi?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], jrrMarko i 409 gości