Witam sie po przyjezdzie, widzialas mosia strazaka?
Moderator: Estraven
dagmara-olga pisze:ewung pisze:A Morfeusz co porabia?
rany co za babol. Kupę mi robi. A ja jom gonię a co!
A Duża późno dziś przyszła i zamiast iść ze mną na korytarz to ścierała żygi / rzygi i pytała czyje to. No i padło na mnie, bo ja tam śpię, a to chyba nie ja. Kurde. No.
Aha - Duża dostała paczkę ze skrobaczką do pyska od cioci ewung czy coś tak jakoś z tym skrobaniem czy cyklinowaniem twarzy. Ale kazała podziękować. No.
Od jutra Duża siem odmłodzi. Heheheh
moś pisze:Chlopaki, wstawac![]()
Witam sie po przyjezdzie, widzialas mosia strazaka?
moś pisze:Aha - Duża dostała paczkę ze skrobaczką do pyska od cioci ewung
dagmara-olga pisze:do jej pyska. Se młodość bendzie odzyskiwać. heheh. Lepiej, zeby se odzyskała sprawność i nie jęczała tak jak jęczy , jak wyciaga piłki spod szaf. No.
Bazyliszkowa pisze:A moja mi nie chce moich ulubionych kasztanów spod mebli wyciągać. Za to sam widziałem, jak dwa wciągnęła do odkurzacza. I za czym ja mam teraz gonić, co?
Klakier
dagmara-olga pisze:do jej pyska. Se młodość bendzie odzyskiwać. heheh. Lepiej, zeby se odzyskała sprawność i nie jęczała tak jak jęczy , jak wyciaga piłki spod szaf. No.

dagmara-olga pisze:Dla komputerowo - krasnoludowych maniaków![]()
![]()
![]()
http://www.wirtualnypunkt.pl/drakensang ... ,3130.html
taka gra - z całą "wyprawką" - patrz link. Oryginalnie zapakowana - nówka nieśmigana.
KUP TERAZ 80 zł z wysyłką (cena rynkowa ok 169 zł )
DLA KOGO: dla mojej tymczaski Hanki - zylexis, szczepienie....
viewtopic.php?f=1&t=126089&start=1170
ZAPRASZAM
JaEwka pisze:SŁUCHAJCIE!
CZY KTOŚ MÓGŁBY W RAZIE CZEGO ZAOFEROWAĆ TDT DLA MARZENKI Z MOJEGO PODPISU GDYBY ZNALAZŁ SIE DT? (CHODZI O TDT DO CZASU TRANPOSRTU) BO JEŻELI TESTY BY JEJ WYSZŁY OK TO NIE MOŻNA JEJ DAC ZNÓW DO SCHRONISKA BO SIĘ MOŻE ZARAZIĆ...I TESTY POSZŁYBY W BŁOTO. ALBO I NAWET TDT DO CZASU ZNALEZIENIA DT!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Lifter, nfd, pibon i 15 gości