Krzysiekbolo pisze:smarti pisze:i bardzo dziękuję Wam za taką ilość kuwetek

-jak wiesz u mnie zawsze kuwetki sa mile widziane

przykro mi że tyle kłopotu z tym miałaś...
Inny kwiatek:
"
W toku działania wiele nauczyliśmy się o kocim zdrowiu. Mamy doświadczenie z kotami z niewydolnością nerek(...)
http://www.facebook.com/pages/Dom-Tymczasowy-u-Smarti/213693878650800?sk=infoCzyli, jeśli ktoś ma wątpliwości, jak podchodzić do leczenia kotów chorych na (z podejrzeniem) PNN, to po radę do DT Smarti się może kierować? Koty z PNN na tymczas do Smarti dawać?
O co chodzi w tym wpisie?
edit: literówka sid na się
Pisanie czegoś takiego jest bezczelnością. Efektem tych "doświadczeń" jest śmierć Carlito, który umarł z powodu beztroski, bezmyślności, braku wiedzy oraz arogancji. Twojej smarti. Dowody na to co napisałam są w Twoim wątku. Aż żal, że nie mam czasu ich teraz tutaj cytować, ale zrobię to.
Przeczytawszy taką bzdurę zwijałabym się ze śmiechu, ale niestety umarł młody kot. Prawdopodobnie mógłby żyć, gdyby nie odmowa współpracy i niczym nie poparte przekonanie o własnej wiedzy.
Dzięki Krzysiekbolo, że zacytowałeś ten fragment.
Erin pisze:c) interwencja u Admina - Smarti naprawdę radzę Ci to zrobić, bo to przekracza wszelkie możliwe granice

Interwencja u admina powinna mieć zupełnie inny charakter - świadome wprowadzanie w błąd czytających, polegajace na tym, że oferuje sie pomoc w kwestiach, o których nie ma się pojęcia.