http://www.rozrodwroclaw.pl/dzien-hodowcy
Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
BLUEPARADISE pisze:Hmmm goście chyba się nie pogniewają jak wyskocze na kilka godzinek z własnego ślubu![]()
A tak poważnie strasznie mi przykro bo tematyka super
BLUEPARADISE pisze:Hmmm goście chyba się nie pogniewają jak wyskocze na kilka godzinek z własnego ślubu![]()
Basia_D pisze:BLUEPARADISE pisze:Hmmm goście chyba się nie pogniewają jak wyskocze na kilka godzinek z własnego ślubu![]()
Blue, kilka osob z Poznania robi wszystko, aby sie wyrwac na to seminarium, wiec jak tylko bede miala jakies notatki sluze pomoca
Zofia&Sasza pisze:Basia_D pisze:BLUEPARADISE pisze:Hmmm goście chyba się nie pogniewają jak wyskocze na kilka godzinek z własnego ślubu![]()
Blue, kilka osob z Poznania robi wszystko, aby sie wyrwac na to seminarium, wiec jak tylko bede miala jakies notatki sluze pomoca
Można by się uśmiechnąć o info, co mówiono o wczesnej kastracji?
SyberyjskiSen pisze:Kto by z Kujawsko-Pomorskiego, ewentualnie z Pomorskiego by zabrać po drodze Kujawy się pisał?
2-3 kierowców i spokojnie obrócimy
Basia_D pisze:Patrzac na to, kto bedzie prowadzil poszczegolen wyklady, to az mam dreszczyk emocji
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości