Bardzo ładnie je, nie rozwala, nie włazi w miski, no w szoku jestem.
W kuwecie też ląduje wszystko.
Do wieczora
Nareszcie go pchły nie gryzą, ma ciepło, czysto i w miseczkach dobre jedzonko.Tak mu teraz dobrze!

ewar pisze:Nie wiem, czy podziękuje.Bardzo prosiła o tego kotka.Domek ponoć dobry, poprzedni kot umarł ze starości.

ewar pisze:Monika się bardzo zaangażowała, myśli o sterylce kotki, może nie będzie tak źle.Założyłam wątek, ale nie jestem zorientowana, trudno mi coś pisać.

zrobił się bardzo samodzielny, jesteśmy pod wrażeniem.sherina pisze:Sibiś to cudowny, kocurekzrobił się bardzo samodzielny, jesteśmy pod wrażeniem.
Biega po całym mieszkaniu, w tym czasie jego klatka jest zamknięta,bo inne futra tylko czekają, by wyczyścić mu miski![]()
Gdy chce do klatki siada przed nią i krzyczy na maxa, otwieramy a wtedy on je, pije, kuwetkuje, po czym zagrzebuje się w miśkach i zasypia. Nie płacze, nie grymasi, jest superaśny. Oczywiście jak wychodzimy zostaje w klatce, bawi się, śpi. Już kilka razy obserwowaliśmy z ukrycia

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości