Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kotangens pisze:JaEwka pisze:Na tyłach za to dużo kotów. Jeden wymaga domu na tydzień temu ! Prawdopodobnie kotka bo wygląda jakby miała bliznę po sterylce. Masakrycznie chuda, zagilona, sierść w fatalnym stanie. Trzeba jej natychmiast znaleźć jakiś DT bo długo nie pociągnie... Poprosiłam aby kotkę obejrzał weterynarz ale akurat, opiekunka roznosiła jedzenie i powiedziała ze jak skończy to zobaczy ale czy zobaczyła to nie wiem bo potem nie mogłam jej znaleźć![]()
Kotce na pewno trzeba zrobić testy bo może tak jak Maks ma Fiv - ale to też dopiero jak uda nam się coś znaleźć bo pewnie by ją uśpili jak ona jeszcze w takiej kondycji![]()
Jeżeli chodzi o charakter to jest przekochana, chodziła za nami i domagała się ciągłych pieszczot.
Zdjęcia z dziś![]()
![]()
JaEwka pisze:Dostałam wiadomość, że kotka została określona na 20 lat i jedyne co dla niej można zrobić to dać jej dom na ostatnie chwile
JaEwka pisze:Dostałam wiadomość, że kotka została określona na 20 lat i jedyne co dla niej można zrobić to dać jej dom na ostatnie chwile
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], nfd i 61 gości