Pisiokot,jak zwykle jesteś tam ,gdzie CIe potrzebuję,już nie pierwszy raz
Z tego co tu gosiara pisała,to pan miał już kota koty,no ale wiadomo popytac i tak trzeba i tak
Chyba wiem o kim mówisz,o tej złotej rączce od zabezpieczeń
Ostatnio nawet na pw do nich pisałam w swojej sprawie,w sprawie swojego balkonu,ale na razie bez odzewu,może zapomnieli...
Dziękuję za wszelkie podpowiedzi,wiem na czym stoję teraz,bo nigdy czegoś takiego nie przeprowadzałam,takiej wizyty i każda wskazówka jest dla mnie miarą złota.
Przy okazji i sama kiedyś będę mogła już takie wizyty przeprowadzać w swojej okolicy
Do tej (palnowanej na razie 19.00) jest jeszcze czasu,to każde info przyjmuję z otwartymi ramionami
A ten telefon do złotej rączki podałabyś mi dzisiaj,żebym mu podała w razie co,czy jak pan będzie chciał taką złotą rączkę?jakby w razie tych zabezpieczeń nie było?
Wiesz,ja myslę,ze jeśli by nie było tych zabezpieczeń,to wstrzymac na razie adopcję kociaków kilka dni,a dac namiar na złotą rączkę wtedy?
O matko

straszne z Trusiem,ale dobrze,ze już dobrze
A co do tych zniszczeń to wiem,postaram się wyczuć jakoś,to co piszesz
Moja Miśka z mokrego je perfect fit,najbardziej jej smakuje,ooo, tej Sannabelli nie próbowałyśmy ,hmmm
A z suchego purine proplan,boscha i też myślę,ze jej styknie takie,bo zajada się nimi,aż kita chodzi i nie jest tak drakońsko drogie,chociaż i najtańsze też nie,ale tak jak oni by mieli mieć te dwa kociaki,to nie będzie źle
Tak,jak na pierwszy obcy głos to pan wygląda mi na bardzo komunikatywnego,bo tylko powiedziałam z jakiej okolicy jestem to w gadkę wpadliśmy,ze my to sąsiedzi itp i myślę,że na podstawie tej rozmowy wywnioskowałam,że będzie nam się miło rozmawiało
Jeszcze przy okazji zapytałam o tą windę,to i nawet zażartował hehe,że ma doświadczenie ,bo ma córkę bodaj 7 (?) letnią ,pisze ze znakiem zapytania,bo cos rwało nam rozmowę w niektórych momentach i nie wiem czy dobrze zrozumiałam
W ogóle to pomyslałam też ,ze go zaprosze tutaj na forum,żeby się zarejestrował to i przy okazji nabędzie jeszcze full info o kociakach
Dziękuję pisiokotku za kolejną już raz pomoc
A jak się kiedy spotkamy to CIę obściskam aż Ci się oświci
I trzymaj kciuki plissss