Sylwia to nie o Ciebie chodziło – Ty i nie tyko Ty zawsze zauważacie gdzie i czy jestem... i wiecie jak mnie wszędzie można znaleźć.
To na dogo jest ten cytat i nie umiem sobie z nim poradzić a skoro to cytat wolałabym, żeby było to widoczne jako cytat a nie moja wypowiedź, zwłaszcza, że nie wiem czy mam zgodę autora...
Śmiesznie wyszło z Magdą – zapomniałam jak ma teraz na nazwisko, Michał rzadko się odzywa, zdjęć ich córeczki dawno nie widziałam, na wątku dawno nie byłam.
Nie poznała mnie bo w avatarku mam zdjęcie kota chociaż w swoim czasie wiedziała, że szukam kota bo wiedziała o odejściu Mruczusia...
Już jest administratorem w wydarzeniu swojego pieska. Wydawało mi się, że niepotrzebnie utworzyłam to wydarzenie skoro już jedno istnieje ale każdy ma inne grono znajomych... nawet chciałam je usunąć ale wcześniej wysłałam zaproszenia do udziału i już nie chciałam mieszać.
Na wydarzenie przyszły już różne nasze wspólne koleżanki z psich spacerów i zawodów!
T-mobile wprowadziło jakiś inny sposób naliczania opłat za SMS zwłaszcza w Nokii i prawie każdy o to pytał ...