Obciągiem normalnie mozesz,tylko nie wiem jak z biletem czy byś nie musiała dopłacać za klatkę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kwinta pisze:juana pisze:kamari pisze:Wiesz co, tak sobie pomyślałam...samochodem jechałabyś przez Unię i nikt by cię nie kontrolował
Tylko, że ja samochodu nie mam... Nie wiem nawet jak do Rzymu dojadę. Jak w maju na urlop jechałam to najpierw- samochodem 1h rodzina dziadka mnie dowiozła do miasta skąd pociąg do Rzymu na Termini (główny). Potem pociąg, który z głównego na lotnisko. A potem z lotniska czekanie na autokar- kolejne 5h...![]()
![]()
![]()
![]()
W sumie 17h. Ale autokarem jest ok 35h... Ja jestem przyzwyczajona ale boję się o młodego...
No i te przepisy o wymiarach klatek
![]()
![]()
Teraz nie wiem jak dotrę na lotnisko bo wątpię, czy rodzina dziadka dowiezie mnie nawet do pociagu...(w końcu zamierzam rzucić pracę...) I jeszcze nie wiem czy pozwolenie na przewóz kota pociągiem muszę mieć
![]()
![]()
![]()
![]()
Boże ty mój, jak Ty wrócisz Asiu z Rysiem![]()
![]()
To horror jakiś tymi pociagami i samolotami ....
Samochód byłby najbardziej wskazany, ale jak to zrobić ....![]()
Może jakieś ogłoszenia w necie, może są w toskanii jacyś zmotoryzowani polacy, którzy by was zabrali ?
kwinta pisze:Ja popytam koleżanki, bo jej syn jeździ zawodowo TIR-em do Włoch.
kwinta pisze:Asiu, a może załóż wątek na KociŁapci,że szukasz transportu z Włoch do PL, a nuż wśród kociarzy się coś znajdzie
kalair pisze:Trzymamy kciuki za rozwiazanie sprawy!![]()
![]()
kwinta pisze:Asiu, zajrzyj na Koci-Łapci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()