Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Wolontariuszka nie może wejść, bo nie ma zaprzyjaźnionej pracownicy?
To ciekawe.
ASK@ pisze:MalgWroclaw pisze:Wolontariuszka nie może wejść, bo nie ma zaprzyjaźnionej pracownicy?
To ciekawe.
dziwny jest ten świat![]()
Basiu jak koty dzisiaj?
meksykanka pisze: Co prawda sąsiadka przy okazji jeszcze zarzuciła mi, że sprowadzam koty ze Szczytna do Warszawy.... a w warszawie i tak jest dużo i one... "kupę robią" (mówiąc delikatnie)... A ja też mam za dużo kotów i one... robią to samo![]()
horacy 7 pisze:Niestety w sprawie dorosłych chłopaków zero telefonów ,śą tylko telefony o Twistera ale też porażka.Ja też mam dzisiaj nerwa bo po tym artkule w lokalnej prasie tylko tyle do ludzi dotarło ,że jest osoba która zdejmie problem z nich i weźmie do siebie ich kocięta których nikt nie chce.I to jeszcze kobieta mi powiedziała ,że muszę je wziąć bo one tyle jedzą.Mi to już wszystko opadło nie tylko ręce.
becia_73 pisze:horacy 7 pisze:Niestety w sprawie dorosłych chłopaków zero telefonów ,śą tylko telefony o Twistera ale też porażka.Ja też mam dzisiaj nerwa bo po tym artkule w lokalnej prasie tylko tyle do ludzi dotarło ,że jest osoba która zdejmie problem z nich i weźmie do siebie ich kocięta których nikt nie chce.I to jeszcze kobieta mi powiedziała ,że muszę je wziąć bo one tyle jedzą.Mi to już wszystko opadło nie tylko ręce.
horacy 7 pisze:Niestety w sprawie dorosłych chłopaków zero telefonów ,śą tylko telefony o Twistera ale też porażka.Ja też mam dzisiaj nerwa bo po tym artkule w lokalnej prasie tylko tyle do ludzi dotarło ,że jest osoba która zdejmie problem z nich i weźmie do siebie ich kocięta których nikt nie chce.I to jeszcze kobieta mi powiedziała ,że muszę je wziąć bo one tyle jedzą.Mi to już wszystko opadło nie tylko ręce.
becia_73 pisze:meksykanka pisze:Co prawda sąsiadka przy okazji jeszcze zarzuciła mi, że sprowadzam koty ze Szczytna do Warszawy.... a w warszawie i tak jest dużo i one... "kupę robią" (mówiąc delikatnie)... A ja też mam za dużo kotów i one... robią to samo![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 26 gości