Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jasdor pisze:Aż nie chcę myśleć, jak nam przyjdzie jej te maluszki odebrać i na obczyzne daćTo ja w tak zwanym międzyczasie, pomiędzy biedronką a ośmiorniczką, zabieram się za narobienie maluszkom rękoczynów, bo co jest pięknieszego od bawiącego się małego kotka? No chyba tylko drugi bawiący się mały kotek
Alyaa pisze:jasdor pisze:Aż nie chcę myśleć, jak nam przyjdzie jej te maluszki odebrać i na obczyzne daćTo ja w tak zwanym międzyczasie, pomiędzy biedronką a ośmiorniczką, zabieram się za narobienie maluszkom rękoczynów, bo co jest pięknieszego od bawiącego się małego kotka? No chyba tylko drugi bawiący się mały kotek
Dwa bawiące się małe kotki
halinka1403 pisze:Rudo-bialy, to RUDY, syn persicy, której nie zdążono wysterylizować i po urodzeniu chciano 2 maluchy zabić, więc trafiło do mnie rodzeństwo: Rudy i Marysia (buro-ruda, której nie udało Ci się uwiecznić, mimo że to miziak nad miziaki).
halinka1403 pisze:Ta rozkładająca się przed każdym, (jak zresztą widać na zdjęciach) to Szarusia, wzięta z KAN z Radomska.
halinka1403 pisze:Calutka biała, to Yoda, wzięta ze wsi, po śmierci matki, która zginęła pod kołami samochodu. Też pieszczoch okrutny, w dodatku uwielbiająca całować ludzi jak coś chce. Jest w tym upierdliwa aż do bólu, dopóki nie uzyska tego, co chce(a wiadomo co chce - przysmaki).
puszatek pisze:cudna i wspaniała rodzinka![]()
a te małe cudaczki...aż brak słów![]()
![]()
kristinbb pisze:Zaglądamy
jasdor pisze:Się Szejbalek powstrzymaj z nadawaniem, gdyż Ciotki na Krośnie ogłoszenia majo sponsorować i mają prawo pierwowyboru takowego delikwenta do imienia. A płcie zna? Hę? Nie zna! To co sie przed szereg wyrywa?
Szejbal pisze:![]()
![]()
Same gafy dzisiaj
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 828 gości