Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mpacz78 pisze:MagdaGdynia pisze:a z mpacz znam sie chyab osobiscie, bo zdaje sie, ze przywiozla mi przed swietami spaniela z Warszawy....
A tak! Ojej, nie skojarzyłam, że to była Twoja kotka.
Bardzo mi przykro.
Ta osoba, która ją znalazła na swojej posesji mówi, że ten sąsiad co ma gołębie, się odgrażał, że coś zrobi jej kotom, że niby koty mu gołębie zagryzały, ja nie wiem nie znam szczegółów, ale jak wiesz ta pani co znalazła kotkę ma wysoki płot bez prześwitów - kotka sama by tam nie weszła, na pewno ktoś te zwłoki tam wrzucił, ale kiedy i z jakich przyczyn kotka umarła to się pewnie nie dowiemy, może samochód, może umarła w sposób naturalny ze starości, nie wiem.
Agor-ia pisze:Kolo 70 - 80 zlotych badanie Fiv/Felv z tego co wiem.
KaleidoStar pisze:Maria, kochanie... potrzebujesz pomocy? Cokolwiek, to mów...
Przytulam mocno.
maria_kania pisze:ehh
u znajomych w ogrodzie w Tczewie, okociła sie kotka, pozostały 3kociaki, pare dni temu matkę przejechało auto, szukamy im domu, maja piękne umaszczenie, może ktośod Was szuka własnie taka kotkę? dziewczynki są w domu tymczasowym u straszej osoby, bezpieczne ale zostać na stałe nie mogą!
możliwy dowóz grzecznościowy na terenie Trójmiasta i okolic!
maria_z pisze:maria_kania pisze:ehh
u znajomych w ogrodzie w Tczewie, okociła sie kotka, pozostały 3kociaki, pare dni temu matkę przejechało auto, szukamy im domu, maja piękne umaszczenie, może ktośod Was szuka własnie taka kotkę? dziewczynki są w domu tymczasowym u straszej osoby, bezpieczne ale zostać na stałe nie mogą!
możliwy dowóz grzecznościowy na terenie Trójmiasta i okolic!
Czy została jeszcze jakaś koteczka do oddania? Dostałam zapytanie o trikolorkę, ale nie wiem, czy sprawa aktualna, czekam na odpowiedź.
Betbet pisze:Marlon, no to cię dokociłam mimochodem:( Ale nie mogłam tego nie wkleić, bo było widać, że kociak straszliwie chory, nieleczony:( Niestety na DT nie wezmę, bo mam tymczasowiczkę- króliczkę, przerażoną każdym ruchem. Kasy ile mogłam wpłaciłam, niby na kociarnię, ale kociarni ni ma.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 102 gości