Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:Kocuria pisze:Tweety pisze:Jako, że wczoraj odbyło się zebranie zwołane przez grupę wolontariuszy (niestety, wedle mojej wiedzy nie wszyscy otrzymali zaproszenie na nie) i zostały poczynione przeróżne ważne ustalenia dotyczące funkcjonowania fundacji, chciałabym aby wszyscy współpracujący mieli możliwość zapoznać się z nimi, zwłaszcza, że okazało się, że nie wszystko jest takie oczywiste jakby się wydawało. Szczególnie chodzi mi o możliwość otrzymanie rzetelnej informacji gdyż krążące pw oraz bezpośrednie ustne przekazy niektórych osób mogą być pozbawione właśnie tej rzetelności.
Co sądzicie o czwartku godz. 18-19?
brzmi groźnie...
mi pasi. gdzie?
spokojnie, to tylko doprecyzowanie sposobów działania i pewne nowe ustalenia: co, gdzie, dlaczego, kto a kto nieRównież sprawa marszu, bo zostało ze 6 tygodni do niego, miejsce ustalimy jak będzie wiadomo ile będzie osób.
spotkanie czwartek 18-sta
1. Kocuria,
2. Annazoo
3. Miszelina
4. Katgral
5. vanja
6. mjs
7. anna09
8. mahob,
9. milu,
10. kasumi,
11. jafusia
12. Yenika
13. namida
.
.
.
Tweety
Tweety pisze:sąsiadka właśnie przyszła, że pół dnia po naszej klatce chodzi mały kot i ...czy go nie przygarniemy. Na razie zainstalowałyśmy go we wspólnej ubikacji na korytarzu, zostawiając innym, nieobecnym sąsiadom kartkę w drzwiach, że mają kota w kibelku i ..tak ma być
, przynajmniej do jutra
Tweety pisze:spotkanie czwartek 18-sta
1. Kocuria,
2. Annazoo
3. Miszelina
4. Katgral
5. vanja
6. mjs
7. anna09
8. mahob,
9. milu,
10. kasumi,
11. jafusia
12. Yenika
13. namida
14 Zlloty
.
.
Tweety
Cammi pisze:Tweety pisze:sąsiadka właśnie przyszła, że pół dnia po naszej klatce chodzi mały kot i ...czy go nie przygarniemy. Na razie zainstalowałyśmy go we wspólnej ubikacji na korytarzu, zostawiając innym, nieobecnym sąsiadom kartkę w drzwiach, że mają kota w kibelku i ..tak ma być
, przynajmniej do jutra
niech zgadnę - czarno-biały?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 161 gości