PRUSZKÓW - szylkretowa koteczka już w DS :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 19, 2011 12:31 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

Mam nadzieje ze domek da sie namowic i napisze czasem na forum jak tam nasza kotunia sie miewa :1luvu:
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ogonia

Od: Pon gru 06, 2010 12:46

Post » Pt sie 19, 2011 13:31 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

postaram się utrzymać kontakt z kicią, jakieś zdjęcia co jakiś czas tez bym chciała widzieć.. :)
Obrazek
Obrazek

mania1979

Od: Pt maja 13, 2011 13:49

Post » Pt sie 19, 2011 14:39 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

mania1979 pisze:najprawdopodobniej w przyszłą sobotę Kiciula jedzie do swojego domku :1luvu: :1luvu:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Anna Kubica

Post » Pon sie 22, 2011 11:13 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

dzis mija 10 dzień po sterylce,kiciusia doszła do siebie,ale nadal nie mogę zdjąć jej kubraczka. co tylko poczuje że go nie ma liże sobie brzusio,wyciągając szef... szwy miały byc rozpuszczalne a nadal z ranki wystają niteczki,nie rozpuściły się wcale. Więc dziś idę do weta niech ja obejrzy. Martwi mnie to bo miejsce gdzie ma cięcie trochę zaczerwienione i obrzęknięte. Zobaczymy co lekarz powie na to.
Obrazek
Obrazek

mania1979

Post » Pon sie 22, 2011 11:19 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

mania1979 pisze:dzis mija 10 dzień po sterylce,kiciusia doszła do siebie,ale nadal nie mogę zdjąć jej kubraczka. co tylko poczuje że go nie ma liże sobie brzusio,wyciągając szef... szwy miały byc rozpuszczalne a nadal z ranki wystają niteczki,nie rozpuściły się wcale. Więc dziś idę do weta niech ja obejrzy. Martwi mnie to bo miejsce gdzie ma cięcie trochę zaczerwienione i obrzęknięte. Zobaczymy co lekarz powie na to.

Mnie też to martwi bardzo. Pytałam dwa razy, jak oddawałam i jak zabierałam koteczkę, czy trzeba będzie wyjmować szwy. Dwie różne Panie zapewniały mnie, że nic nie trzeba już robić :(
Czekam Maniu na wieści od Ciebie, co powiedział weterynarz.
Ma_go

Obrazek

Ma_go

Od: Pt cze 12, 2009 13:36

Post » Śro sie 24, 2011 18:52 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

powoli Kicia pakuje walizki :D
Obrazek
Obrazek

mania1979

Post » Śro sie 24, 2011 19:53 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

mania1979 pisze:powoli Kicia pakuje walizki :D

Oby wszystkie historie tak się kończyły, Mania ,kawał dobrej roboty :ok:
Anna Kubica

Post » Czw sie 25, 2011 14:55 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

3 tydzień mija jak Kicia jest u nas. Dopiero dziś bawi się jak szalona :D biega za piłeczką,przy okazji rozstawia moje suczydła po kątach, panna na włościach :ryk: wspaniała Kicia, ciężko będzie ją oddać... a najlepsza zabawa z moim synem... :?

Kicia jedzie w sobotę do domku..powinnam się cieszyć ale jakoś nie potrafię... :cry: :cry: :cry: :cry:
Obrazek
Obrazek

mania1979

Post » Sob sie 27, 2011 14:00 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

wróciłam już ,Kicia odwieziona do swojego nowego domu. Pokazałam jej gdzie kuweta od razu zrobiła siusiu :) zwiedzała mieszkanko po czym siup do transporterka ,tak jak by chciała powiedzieć że wraca ze mną.. kręciła sie koło mnie a mnie serce pękało.. Ale już temat zamknięty..

Życzę ci maleńka powodzenia w nowym domku,będę o tobie pamiętać i na zawsze zostaniesz w naszych sercach... :1luvu:
Obrazek
Obrazek

mania1979

Post » Sob sie 27, 2011 22:56 Re: PRUSZKÓW - Pilnie potrzebny DT dla szylkretowej kotuni

mania1979 pisze:wróciłam już ,Kicia odwieziona do swojego nowego domu. Pokazałam jej gdzie kuweta od razu zrobiła siusiu :) zwiedzała mieszkanko po czym siup do transporterka ,tak jak by chciała powiedzieć że wraca ze mną.. kręciła sie koło mnie a mnie serce pękało.. Ale już temat zamknięty..

Życzę ci maleńka powodzenia w nowym domku,będę o tobie pamiętać i na zawsze zostaniesz w naszych sercach... :1luvu:

Maniu dziękuję za wszystko co zrobiłaś dla koteczki i myślę że Ty również na zawsze pozostaniesz w jej sercu :1luvu:
Anna Kubica

Post » Sob sie 27, 2011 23:00 Re: PRUSZKÓW - szylkretowa koteczka już w DS :-)

Maniu :1luvu:

Zmieniłam tytuł wątku, na bardziej adekwatny do sytuacji :D
Ma_go

Obrazek

Ma_go

Od: Pt cze 12, 2009 13:36

Post » Sob sie 27, 2011 23:02 Re: PRUSZKÓW - szylkretowa koteczka już w DS :-)

:ok: :ok: :ok: za aklimatyzację i za Ciebie Maniu :wink:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

[poprzednia]