Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:Tak, dobrze rozumiesz. I dobrze, ze w końcu napisałaś jej prawdziwe imię, zamiast pani Basia.
Mam nadzieję, ze sprostujesz też inne oszczerstwa i kłamstwa np. źródło opinii o tym że pani Danusia jest chora psychicznie, ma schizofrenię i chce zabić koty. To źródło znasz przynajmniej telefonicznie. I sa na to świadkowie.
Zofia&Sasza pisze:To po co były te wszystkie łgarstwa w wątku?Bo naprawdę nie rozumiem...
Marzenia11 pisze:Od kilku dni ja również jestem w kontakcie z panią Danusią gdyż kociaki ida do adopcji do domów stałych - pracuję w psychiatrii 14 lat i nie widzę podstaw do sądzenia że pani danusia jest osobą chorą psychicznie.
Marzenia11 pisze:kociaki przebywają również w domu, śpią na łózku, są głaskane. Są pod opieką weta, zostały odpchlone i odrobaczone.
magdajedral pisze:Informuję że znalazł się DT dla kociaków w okolicy Żyrardowa. Znajomi wolontariuszki zgodzili się zaopiekować czwórką maluchów. Pani wolontariuszka prosiła abym podziekowała wszystkim forumowiczom a przede wszystkim osobie która sie oferowała jako DT, za chęć pomocy malcom.
Maluchy są teraz codziennie doglądane przez panią wolontariuszkę i lada dzień trafią do DT.
Dziękuję więc wszystkim.
magdajedral pisze:(...)
To, że się nie odzywam nie znaczy że nic nie robię w tej sprawie. DT jest "zorganizowany". Pozostanie anonimowy i niech nie ma z tego powodu wyrzutów. Domek jest forumowy. Sprawdzony. (...)
magdajedral pisze:Informuję że znalazł się DT dla kociaków w okolicy Żyrardowa. Znajomi wolontariuszki zgodzili się zaopiekować czwórką maluchów. Pani wolontariuszka prosiła abym podziekowała wszystkim forumowiczom a przede wszystkim osobie która sie oferowała jako DT, za chęć pomocy malcom.
Maluchy są teraz codziennie doglądane przez panią wolontariuszkę i lada dzień trafią do DT.
Dziękuję więc wszystkim.
Zofia&Sasza pisze:Ja z kolei mam inne pytanie: Czemu, skoro sprawa wynikła ponad miesiąc temu, kociaki nie zostały dotychczas zaszczepione przeciwko chorobom wirusowym?
Marzenia11 pisze:Z&S - ja Tobie nic nie wybaczę. To co piszesz świadczy tylko i wyłącznie o Twoim nastawieniu do mnie, opartym na skrzywionych wyobrażeniach.
Podsumowując: to Ty masz problem w związku z moją osoba, a nie ja. Wybaczyć można pomyłki, a nie absurdalne treści wyobrażeniowe..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], moniczka102 i 468 gości