Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 21, 2011 21:03 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Bianka 4 pisze:Nooo to Dziecko wie kiedy wracać... jak Michalina już po spacerze :mrgreen:

No. Niegrzeczna była Michasia, obszczekała jakiegoś jegomościa z amstaffem....zaczepia takie psiska, przecież taki amstaff to by ją nosem wciągnął :evil: .
I kupy nie było :evil: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie sie 21, 2011 21:16 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

No i po ptokach, walka o komputer przegrana :( .
Marysiu, na marzenia spojrzę jutro.
Dobranoc cioteczki...i bardzo odczuwam brak stryjka, muszę powiedzieć :( .
Kolorowych snów, moi kochani :1luvu: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Nie sie 21, 2011 21:20 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Znam ten ból... Mój Noblik, niewyrośnięty owczarek szetlandzki - 33 cm w kłębie, czyli małe stworzonko, jak widzi amstafa lub innego psa tego typu, to wydaje mu się, że jest przynajmniej owczarkiem niemieckim, najchętniej by zagryzł. Wygląda jak kupa futra fruwająca na końcu smyczy 8O Musiałam zmienić mu obrożę na szelki, bo miałam wrażenie że sobie głowę urwie :roll:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie sie 21, 2011 21:31 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Bazyliszkowa pisze:Nie było mnie, ale jestem - nie ma to, jak iść do kogoś na niedzielny obiad i nie gotować w domu :mrgreen:

Oj ja też lubię w niedzielę obiadek zjeść w dobrym towarzystwie :ok: U pani A od jasdor to jednak bym odmówiła :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Nie sie 21, 2011 21:32 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Bianka 4 pisze:Znam ten ból... Mój Noblik, niewyrośnięty owczarek szetlandzki - 33 cm w kłębie, czyli małe stworzonko, jak widzi amstafa lub innego psa tego typu, to wydaje mu się, że jest przynajmniej owczarkiem niemieckim, najchętniej by zagryzł. Wygląda jak kupa futra fruwająca na końcu smyczy 8O Musiałam zmienić mu obrożę na szelki, bo miałam wrażenie że sobie głowę urwie :roll:

Dokładnie tak wygląda moja Michasia...i też musiałam kupiś szelki :lol: .

vip

Post » Nie sie 21, 2011 22:29 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Oczywiscie , jak miałam czas i wchodziłam tu, to nikogo nie było, jak spadłam, to wąteczek sie rozbujał aż miło, jak wróciłam, znów nikogo :cry:
Kamari, Marysiu, skoro to wątek towarzyski, to ja tez dla Ciebie :flowerkitty: :love: , wiesz dlaczego :oops:
Małgos,za jutrzejszy dzionek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: , ale i tak wiem , ze będzie dobrze :1luvu:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon sie 22, 2011 6:40 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Kciuki za dzisiejszą pracę :ok: :ok: Oby sie pan właściciel poznał na Małgosi :ok: :ok:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Pon sie 22, 2011 6:51 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Kciuki za pracę :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pon sie 22, 2011 8:27 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Zastrajkował mi wczoraj internet, dzisiaj też z trudem odpaliłam :twisted: :twisted: :twisted:

Kciuki za pierwszy dzień pracy :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon sie 22, 2011 10:57 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

:ok: :ok:
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Pon sie 22, 2011 12:11 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Ode mnie też :ok: :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon sie 22, 2011 12:34 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

kamari pisze:Zastrajkował mi wczoraj internet, dzisiaj też z trudem odpaliłam :twisted: :twisted: :twisted:

Kciuki za pierwszy dzień pracy :ok: :ok: :ok:

nie doczytałam ale zaraz to nadrobię i gratuluję :ok:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pon sie 22, 2011 12:40 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Na razie taki próbny dzień w pracy, ale Małgosia pewnie daje z siebie wszystko :ok: :ok:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Pon sie 22, 2011 13:31 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

Czekam z niecierpliwościa na wiesci, może uda mi się jeszcze dziś przeczytać :1luvu: :ok:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pon sie 22, 2011 13:33 Re: Plamek i inni...czyli banda Vipa - część druga ! :)

justyna p pisze:Na razie taki próbny dzień w pracy, ale Małgosia pewnie daje z siebie wszystko :ok: :ok:

No się wie ,że daje :mrgreen: :ok: :ok:
To ten od wykrzykników? :)
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

[poprzednia][następna]