dt Smarti 6

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 20, 2011 13:55 Re: dt Smarti 6

Marzenia11 pisze:Trzymjacie kciuki za wszystko tzn za kociaste smartkowe i inne tymczasowe :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenko, kciuki są cały czas :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Sob sie 20, 2011 14:46 Re: dt Smarti 6

Trzymajcie się :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob sie 20, 2011 15:59 Re: dt Smarti 6

smarti, /doczytałam końcówkę piątej części/ też planuję zakup orzecha czarnego. używałaś już? gdybyś miała ochotę podzielić się spostrzeżeniami, poproszę o np. pw :D
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Nie sie 21, 2011 8:20 Re: dt Smarti 6

Dzień dobry wszystkim i wszystkim kociastym w 6 edycji !! powróciłam z urlopu niestety trochę wcześniej niż planowaliśmy, a to z powodu zapalenia pęcherza :mrgreen: :mrgreen: Zlało nas ekstremalnie, okopy w deszczu namiotu miały być hardcorem ;) i były! A dzisiaj dogorywam na antybiotyku ale wszystko idzie w dobrą stronę i mam nadzieję być jutro na chodzie :D
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Nie sie 21, 2011 15:33 Re: dt Smarti 6

Trzymajcie kciuki za moją Noteńkę - bardzo proszę. Mam nadzieję, zę najgorsze za nami, ale było przekoszmarnie i o mostach różnych miałam myśli... :?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie sie 21, 2011 19:09 Re: dt Smarti 6

Zaglądamy niedzielno -wieczornie :D
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie sie 21, 2011 19:21 Re: dt Smarti 6

Pozdrawiamy wieczornie i trzymamy :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sie 21, 2011 21:09 Re: dt Smarti 6

hej,
wiem że z Noteńką wszystko w porządku,dzięki Bogu...nie wszystkie futrzate miały dziś tyle szczęścia bo Noteńka była naprawdę na granicy.

u nas dziś był dzień fotoreporterów -mam nadzieję że Marzenia jak znajdzie chwilę zamieści efekty naszych prac..

Marzenia dziś dzalała na wizytach pa ...szykują się fajne domki 8)

Sterylka przeniesiona na jutro bo wet b.poważnie poparzyl rękę i musiał wydobrzeć.
a więc jutro robimy albo Kulkę/Glize albo Buranię z "grzybów" bo ona stała się pilna-mam nadzieję .

Jus-życzymy zdrowia i zapraszamy z dostawą-wszystko jak zwykle-ważne aby było hairball .
+ 1 żwirek (bez muchomorka :D )

dziewczyny z Palucha kupiły Paluchowi fantastyczną lampę do dezynfekcji i własnie na taką "zachorowałam"..
z opisu Ani wynika że to wielka wygoda.
ale w pierwszym rzędzie kupię klatkę - to mi teraz najpotrzebniejsze :D ...ale może jednak ważniejsze są drapaki... :ryk: :ryk: :ryk:
(Edytko-dzięki wielkie ale i tak muszę kupić aby mieć na stałe bo Ty masz na myśli pewnie transporterek a nie klatke wystawową?)

spokojnej nocy wszystkim :D :kotek:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie sie 21, 2011 21:26 Re: dt Smarti 6

8) to tajemnica 8) :ryk: dla Buby,dla Burani,dla Sznycla, i dla dwóch kociaków..ale na razie ciiii......
szukamy też kota który nie skacze a siedzi na miejscu, bo mamy b.fajny domek ale dla nieskaczącego kota.. 8O :roll:...a nie mamy takiego kota...pytałam alareipan..może ma..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Nie sie 21, 2011 21:30 Re: dt Smarti 6

O matko, aż tyle :ok:
A Burani domek to jak się zgłosił? :> I Sznyclowy? :>
Bo Sznycla to ogłaszałam jedynie na FB, a Buranię to robił aburacze.... wiesz, musisz mi mówić więcej, żebym czuła, że ogłoszenia są skuteczne :ryk: żebym motywację miała :ryk:

A co do nieskaczącego - moja Tulina taka jest. Po jakimś wypadku i po prostu nie skakała wyżej niż na łóżko, biurko to już było za dużo. Z tego powodu wszystkie blaty w kuchni i stół były bezpieczne. No, ale ona już w DS i nie oddadzą jej tak łatwo :ryk:

Ale pytaj o koty po wypadkach, to niezły trop.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie sie 21, 2011 21:37 Re: dt Smarti 6

dokładnie tak mamy zamiar tylko pierwszeńatwo ma Paluch a potem będziemy szukać dalej..

właśnie-dobre ogłoszenia daja efekty :D ..żeby nie zapeszyć.. 8)
to Twoja :1luvu: zasługa i nieocenionego Aburacze :1luvu: wspomaganego przez Marznię :1luvu:

a dziś puścilismy "grzyby" na ogród do sesji foto..jake były szczęśliwe :!: :!: a Cowboy to chodzi za człowiekiem jak piesek..i wszystkie taaaakie miziaste...

smarti

Post » Nie sie 21, 2011 22:05 Re: dt Smarti 6

No! <pęcznieje z dumy> :mrgreen:
Tylko Ciumcia to mój wyrzut na sumieniu, ale jak zbiorę myśli, to i tę dzieweczkę obrobię...

A potem Funio i Kowboj :>

I dalej kto, bo już się pogubiłam, co tam u Ciebie siedzi? :ryk:

Szalony Kot

Post » Nie sie 21, 2011 22:31 Re: dt Smarti 6

Z tego co wiem, a troche wiem :D to pakiecik ogłoszeń ma Ciumcia, Sznycel (sama pisałam), Buba własnie (tez sama pisałam), kociaki szarańczowe (troszkę zmienione, ale znow trzeba zmienić) no i dzisiaj jest w trakcie tworzenia pakiecik dla Kałboja, ale z racji ostatnich niusów o super fotkach, pakiecik został wstrzymany i chyba za chwilę będzie kontynuowany.

Z tego co wiem to następna do ogłoszeń jest Carla no i Funiek.

Jestem wypluta, ale Notenka juz interesuje sie latającymi muchami i chrupkami więc najgorsze na pewno za nami.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie sie 21, 2011 23:10 Re: dt Smarti 6

Ode mnie treść ogłoszeń kociąt (pełen pakiet poszedł ten jakiś czas temu) wygląda tak:

Maluszki są rozkoszne i pełne energii. Biegają, zaczepiają do zabawy, są ciekawskie i słodkie. Gdy się zmęczą - zasypiają w rękach człowieka. Od pierwszej chwili życia znają człowieka i wiedzą, że służy do głaskania kota! :)
Czarne, bure, łaciate, pręgowane... w wieku od 3 do 5 miesięcy. Zdrowe, szczepione, odrobaczane, kuwetkujące, odpowiednio zsocjalizowane z człowiekiem. Totalne słodziaki!

Kontakt (...)

Ciumcia ma nie-mój pakiecik, mimo obietnic moich :oops: I stąd wyrzut :oops:

Szalony Kot

[poprzednia][następna]