kamari pisze:No nie wiem... ja wolę takie bardziej charakterne...i chociaż z pryszczem na nosie, żebym miała co leczyć
To może chcesz Kulokota? Spełnia te warunki.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:No nie wiem... ja wolę takie bardziej charakterne...i chociaż z pryszczem na nosie, żebym miała co leczyć
Bazyliszkowa pisze:kamari pisze:No nie wiem... ja wolę takie bardziej charakterne...i chociaż z pryszczem na nosie, żebym miała co leczyć
To może chcesz Kulokota? Spełnia te warunki.
Bazyliszkowa pisze:O, bardzo przepraszam, Klakier też jest charakterny. I do tego ma astmę. Czasem dusi się bardzo atrakcyjnie i efektownie.
Bazyliszkowa pisze:No dobra, przyznam się - nie oddałabym Kulokota za nic w świecie
kamari pisze:Bazyliszkowa pisze:No dobra, przyznam się - nie oddałabym Kulokota za nic w świecie
Wielka mi niespodzianka![]()
Heniek jest u mnie dwa dni i też jest mój i go nie oddam... Myślę, że takiej panny MM nie oddałabyś za żadne skarby świta. Dosłownie.
vip0 pisze:kamari pisze:Bazyliszkowa pisze:No dobra, przyznam się - nie oddałabym Kulokota za nic w świecie
Wielka mi niespodzianka![]()
Heniek jest u mnie dwa dni i też jest mój i go nie oddam... Myślę, że takiej panny MM nie oddałabyś za żadne skarby świta. Dosłownie.
Maryś, a właśnie, jak Heniuś?
vip0 pisze:ZNOWU nikogo nie ma i ZNOWU ja muszę iść z Michaliną.
W końcu jej kuwetę zrobię i tyle.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 103 gości