K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 21, 2011 9:55 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Tweety, dotarlismy calo i zdrowo. Najgorzej podroz zniosla Fiona, Pipi o dziwo mimo przerazenia i stresu (wielkie oczy, kot bez szyi i napiecie miesni) w nocy wylazla zza biurka i ... podziwiala swoje odbicie w szybie od szafki TV :ryk: nie przypuszczalam ze ona taka narcystyczna osobowosc jest ;) :ok:
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie sie 21, 2011 9:58 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Tweety pisze:
anna09 pisze:
Tweety pisze:Jako, że wczoraj odbyło się zebranie zwołane przez grupę wolontariuszy (niestety, wedle mojej wiedzy nie wszyscy otrzymali zaproszenie na nie) i zostały poczynione przeróżne ważne ustalenia dotyczące funkcjonowania fundacji, chciałabym aby wszyscy współpracujący mieli możliwość zapoznać się z nimi, zwłaszcza, że okazało się, że nie wszystko jest takie oczywiste jakby się wydawało. Szczególnie chodzi mi o możliwość otrzymanie rzetelnej informacji gdyż krążące pw oraz bezpośrednie ustne przekazy niektórych osób mogą być pozbawione właśnie tej rzetelności.
Co sądzicie o czwartku godz. 18-19?

A mogli być wszyscy? Przecież niektórzy zostali nawet wyproszeni, bo były omawiane TAJNE SPRAWY fundacyjne.

były omawiane sprawy dotyczące osób związanych z fundacją, osoba (1, słownie: jedna, "niektórzy" to jest ta nierzetelność, o której wspomniałam), która opuściła spotkanie, od miesiąca była od niej odsunięta. W umowie wolontariackiej, którą podpisała kiedyś jest zapis, który został przez nią złamany i na tej podstawie z przykrością musieliśmy się rozstać.
Przypominam, że ten wątek dotyczy kotów a nie spraw wewnątrzfundacyjnych, od tego są spotkania

Agnieszko, wprawdzie jesteśmy na kocim forum, ale proszę - nie odwracaj kota ogonem. Sama wsadziłaś kij w mrowisko, wspominając tym, że niestety nie wszystkie osoby zostały zaproszone, a teraz wprowadzasz dyscyplinę wątkową...? Nikt z obecnych na spotkaniu nie wspomniał o nim na forum, uznając, że to sprawa wewnątrzfundacyjna i od informowania o tym jest choćby pw. Ty wyciągnęłaś ten temat. Stosuj się więc do własnych zasad.
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Nie sie 21, 2011 10:03 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Tweety napisala: Jako, że wczoraj odbyło się zebranie zwołane przez grupę wolontariuszy (niestety, wedle mojej wiedzy nie wszyscy otrzymali zaproszenie na nie) i zostały poczynione przeróżne ważne ustalenia dotyczące funkcjonowania fundacji, chciałabym aby wszyscy współpracujący mieli możliwość zapoznać się z nimi, zwłaszcza, że okazało się, że nie wszystko jest takie oczywiste jakby się wydawało. Szczególnie chodzi mi o możliwość otrzymanie rzetelnej informacji gdyż krążące pw oraz bezpośrednie ustne przekazy niektórych osób mogą być pozbawione właśnie tej rzetelności.
Co sądzicie o czwartku godz. 18-19?zebrania, ktore ma sie odbyc w najblizszy czwartek.
W zwiazku, ze nie dostalam zadnej wiadomosci o zebraniu, ktore sie odbylo; prosze o wpisanie mnie na liste zebrania , ktore ma odbyc sie w czwartek.

vanja

Od: Czw mar 04, 2010 11:33

Post » Nie sie 21, 2011 10:07 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

mjs pisze:Agnieszko, wprawdzie jesteśmy na kocim forum, ale proszę - nie odwracaj kota ogonem. Sama wsadziłaś kij w mrowisko, wspominając tym, że niestety nie wszystkie osoby zostały zaproszone, a teraz wprowadzasz dyscyplinę wątkową...? Nikt z obecnych na spotkaniu nie wspomniał o nim na forum, uznając, że to sprawa wewnątrzfundacyjna i od informowania o tym jest choćby pw. Ty wyciągnęłaś ten temat. Stosuj się więc do własnych zasad.

po prostu do niektórych nie dotarły zaproszenia na pw, tylko tyle chciałam powiedzieć, dajmy i im szansę na uzyskanie wiedzy o tym co zostało ustalone aby potem nie było zarzutów, że ktoś nie został poinformowany, żył w niewiedzy w tym czy tamtym temacie. Przecież tego to spotkanie dotyczyło, tak? Aby była szersza informacja. A więc trzymam się ustaleń

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie sie 21, 2011 10:08 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

solangelica pisze:Tweety, dotarlismy calo i zdrowo. Najgorzej podroz zniosla Fiona, Pipi o dziwo mimo przerazenia i stresu (wielkie oczy, kot bez szyi i napiecie miesni) w nocy wylazla zza biurka i ... podziwiala swoje odbicie w szybie od szafki TV :ryk: nie przypuszczalam ze ona taka narcystyczna osobowosc jest ;) :ok:

mam nadzieję, że będziecie tam mieli mniej problemów niż tu :)

Tweety

Post » Nie sie 21, 2011 10:10 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Tweety pisze:
Kocuria pisze:
Tweety pisze:Jako, że wczoraj odbyło się zebranie zwołane przez grupę wolontariuszy (niestety, wedle mojej wiedzy nie wszyscy otrzymali zaproszenie na nie) i zostały poczynione przeróżne ważne ustalenia dotyczące funkcjonowania fundacji, chciałabym aby wszyscy współpracujący mieli możliwość zapoznać się z nimi, zwłaszcza, że okazało się, że nie wszystko jest takie oczywiste jakby się wydawało. Szczególnie chodzi mi o możliwość otrzymanie rzetelnej informacji gdyż krążące pw oraz bezpośrednie ustne przekazy niektórych osób mogą być pozbawione właśnie tej rzetelności.

brzmi groźnie...
mi pasi. gdzie?

spokojnie, to tylko doprecyzowanie sposobów działania i pewne nowe ustalenia: co, gdzie, dlaczego, kto a kto nie :wink: Również sprawa marszu, bo zostało ze 6 tygodni do niego, miejsce ustalimy jak będzie wiadomo ile będzie osób.

spotkanie czwartek 18-sta
1. Kocuria,
2. Annazoo
3. Miszelina
4. Katgral
5. vanja
.
.
.
Tweety

Tweety

Post » Nie sie 21, 2011 10:19 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Tweety pisze:
mjs pisze:Agnieszko, wprawdzie jesteśmy na kocim forum, ale proszę - nie odwracaj kota ogonem. Sama wsadziłaś kij w mrowisko, wspominając tym, że niestety nie wszystkie osoby zostały zaproszone, a teraz wprowadzasz dyscyplinę wątkową...? Nikt z obecnych na spotkaniu nie wspomniał o nim na forum, uznając, że to sprawa wewnątrzfundacyjna i od informowania o tym jest choćby pw. Ty wyciągnęłaś ten temat. Stosuj się więc do własnych zasad.

po prostu do niektórych nie dotarły zaproszenia na pw, tylko tyle chciałam powiedzieć, dajmy i im szansę na uzyskanie wiedzy o tym co zostało ustalone aby potem nie było zarzutów, że ktoś nie został poinformowany, żył w niewiedzy w tym czy tamtym temacie. Przecież tego to spotkanie dotyczyło, tak? Aby była szersza informacja. A więc trzymam się ustaleń

Dokładnie tak :) Postaram się być w czwartek.
Obrazek

mjs

Post » Nie sie 21, 2011 10:20 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Tweety pisze:

I kilku innych istotnych kwestii, o których porozmawiamy, jak rozumiem w szerszym gronie w czwartek, prawda? Proszę dopisać mnie do listy.
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Nie sie 21, 2011 10:26 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

mjs, anna09 zapraszam i dopisuję :)

Tweety pisze:
Kocuria pisze:

brzmi groźnie...
mi pasi. gdzie?

spokojnie, to tylko doprecyzowanie sposobów działania i pewne nowe ustalenia: co, gdzie, dlaczego, kto a kto nie :wink: Również sprawa marszu, bo zostało ze 6 tygodni do niego, miejsce ustalimy jak będzie wiadomo ile będzie osób.

spotkanie czwartek 18-sta
1. Kocuria,
2. Annazoo
3. Miszelina
4. Katgral
5. vanja
6. mjs
7. anna09
.
.
.
Tweety

Tweety

Post » Nie sie 21, 2011 10:28 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

anna09 pisze:
Tweety pisze:

I kilku innych istotnych kwestii, o których porozmawiamy, jak rozumiem w szerszym gronie w czwartek, prawda? Proszę dopisać mnie do listy.

I znowu będzie pyskówka.
A ja bym chciała, aby osoby, które dużo krzyczą, tak samo dużo dla fundacji robiły.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Nie sie 21, 2011 10:30 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

mjs, weź ze sobą proszę ten protokół, wtedy nie pominiemy żadnej z poruszanych kwestii. Co prawda nie czytałam go ale wierzę, że zostało zanotowane wszystko co poruszały obydwie strony

Tweety

Post » Nie sie 21, 2011 10:31 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

To spotkanie na Kocimskiej?

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Nie sie 21, 2011 10:33 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

mahob pisze:To spotkanie na Kocimskiej?

Nie sądzę, bo jak niektórzy będą tak głośni jak byli, to sąsiedzi wezwą Straż Miejską. :wink:
Obrazek

miszelina

Post » Nie sie 21, 2011 10:37 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

Tweety pisze:mjs, weź ze sobą proszę ten protokół, wtedy nie pominiemy żadnej z poruszanych kwestii. Co prawda nie czytałam go ale wierzę, że zostało zanotowane wszystko co poruszały obydwie strony

Dzisiaj, najpóźniej jutro, napiszę protokół. Prześlę Ci na maila.
Obrazek

mjs

Post » Nie sie 21, 2011 10:43 Re: K-ów, w każdym kątku po kociątku, wątek któryś już z kolei

miszelina pisze:Grafik dyżurów w kociarni w dniach 22.08. - 31.08.2011:

poniedziałki rano
22.08 - Sylwia P.
29.08 - Sylwia P. (?) + prosze o potwierdzenie

poniedziałki wieczór
22.08. Monika W
29.08. Monika W

wtorki rano
23.08. vanja
30.08. Yenika

wtorki wieczór
23.08. Miszelina
30.08. Miszelina

środy rano
24.08. _namida_
31.08 - WAKAT!

środy wieczór
24.08. - Kocuria
31.08. - Kocuria

czwartki rano
25.08. - Basia
czwartki wieczór
25.08. - Miszelina

piątki rano:
26.08 - Basia
piątki wieczór
26.08. - Milu

soboty rano
27.08. - Milu
soboty wieczór
27.08. - Milu

niedziele rano
28.08. Kinga Warmijska
niedziele wieczór
28.08. Kocuria

Vanja, dzięki za przejęcie dyżuru we wtorek rano. Nadal dwa wakaty, tzn. jeden wakat i jedna informacja do potwierdzenia. Czy ktoś ma kontakt do Sylwii? Bo wiem, że na miau nie bywa.
Obrazek

miszelina

[poprzednia][następna]