Klementynka po dwóch miesiącach w nowym domku :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 13, 2011 11:11 Klementynka po dwóch miesiącach w nowym domku :)

Klementynka jest u mnie od 17 grudnia :)
Kochany maluch zabrany od cioci dokoty rośnie szybko i bardzo zdrowo.
Psoci, pieści się, wystawia brzusio do drapania i uwielbia mruczeć mi do ucha :):)

Kilka fotek:

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

Obrazek

Ostatnio edytowano Pon lut 14, 2011 10:35 przez graszka-gn, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Fotki przekraczające 640x640px zamieniłam na miniaturki. Proszę stosować się do regulaminowych ograniczeń.

xxLorienxx

Od: Nie gru 12, 2010 15:23

Post » Nie lut 13, 2011 12:08 Re: Klementynka po dwóch miesiącach w nowym domku :)

Hmm, cudowna kicia...
A co masz tam z tyłu w klatce? :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Nie lut 13, 2011 12:31 Re: Klementynka po dwóch miesiącach w nowym domku :)

Trzy szczurzyce w sędziwym już wieku :D
Kotka się (z) nimi bawi :D

xxLorienxx

Post » Nie lut 13, 2011 16:00 Re: Klementynka po dwóch miesiącach w nowym domku :)

Hmm, cudownie :mrgreen: Ja mam 5 szczurów, ale to jeszcze młodzieniaszki :mrgreen:
Tak myślałam sobie, że to szcurki, tylko się zastanawiałam, gdzie są hamaki :mrgreen: No ale jak szczurzyce sędziwe to hamaków brak:)

Kicia cudowna. U mnie jest pełna symbioza kocio szcurza:)
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Post » Nie lut 13, 2011 16:01 Re: Klementynka po dwóch miesiącach w nowym domku :)

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :love: :flowerkitty: cudnaa :1luvu:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Nie lut 13, 2011 16:09 Re: Klementynka po dwóch miesiącach w nowym domku :)

A tu całkiem malutka Klementynka
12b62bdd5Obrazek

Pięknie wyrosła, teraz to juz pannica...

dokota

Od: Śro lip 16, 2008 21:42

Post » Pon lut 14, 2011 10:53 Re: Klementynka po dwóch miesiącach w nowym domku :)

Pannicy się pięknie przytyło i urosło :) Świeci się strasznie i ciągle mruczy, żeby zwrócić na nią uwagę :D Obecnie śpi pod lampką na terrarium z gekonem. Rozkoszny zwierzak :)
Dzięki za miłe komentarze.

P.S. jestem w trakcie planowania drugiego kota :D

xxLorienxx

Post » Pon lut 14, 2011 12:57 Re: Klementynka po dwóch miesiącach w nowym domku :)

xxLorienxx pisze:Pannicy się pięknie przytyło i urosło :) Świeci się strasznie i ciągle mruczy, żeby zwrócić na nią uwagę :D Obecnie śpi pod lampką na terrarium z gekonem. Rozkoszny zwierzak :)
Dzięki za miłe komentarze.

P.S. jestem w trakcie planowania drugiego kota :D

No proszę, jeszcze gekon jest :mrgreen: Ja widzę, że my się byśmy świetnie dogadały, co prawda u mnie gekona brak, ale ptaszniki są :mrgreen:

A kicia jest przeurocza :1luvu: Planuj, planuj, bo w dwójkę zawsze raźniej!

ifciastu

Post » Śro lut 16, 2011 15:10 Re: Klementynka po dwóch miesiącach w nowym domku :)

u mnie jest i gekon i ptaszniki i węże więc pewnie byśmy się dogadały :D

xxLorienxx

Post » Śro lut 16, 2011 22:43 Re: Klementynka po dwóch miesiącach w nowym domku :)

No proszę, jak pięknie :mrgreen: Jeszcze kilka wpisów i będziemy najlepszymi kumpelkami :mrgreen:
A co słychać u kici? Nie poluje na ściuly?

ifciastu

Post » Sob lut 19, 2011 10:03 Re: Klementynka po dwóch miesiącach w nowym domku :)

Ściulami to się ona bawi :D:D W sensie je liże i łapkami trzepie, ale bólu im nie sprawia, więc na delikatne takie zabawy jej pozwalam :P A ściuly się jej nie boją, bo są cwaniaki :D
Obecnie Klementynka kuruje się po zabiegu kastracji :) Znajoma pani weterynarz pięknie się nią zaopiekowała, ale antybiotyk ją muli strasznie i ciągle śpi. Oby doszła szybko do siebie ;)

xxLorienxx

Post » Nie sie 21, 2011 8:18 Re: Klementynka po dwóch miesiącach w nowym domku :)

Najnowsze zdjęcia Klementyny - rocznej już kotki. Pannica z niej wyrosła, jest kropnie rozpieszczona i pyskata (jak na nastolatkę przystało), a przy tym niezwykle całuśna i kochana.

Obrazek

To zdjęcie idealne ilustruje charakter Klementyny :D

Obrazek

xxLorienxx