Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 19, 2011 9:26 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Mały troszkę lepiej ...w nocy podjadł, ale natychmiast wszystko zwymiotował... potem nad ranem zrobił drugie podejście do miski i to trzyma się w brzuszku ...napił się też kilka razy wody ... Oczka ma już mniej smutne i trochę łazi po mieszkaniu, bo wczoraj to tylko leżał, a właściwie siedział jak "grzybek"... Nad ranem trochę pospał ze mną na podusi ...W związku z tym, że trochę je i pije - póki co nie jedziemy na kroplówkę ...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Pt sie 19, 2011 9:43 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

katarzyna1207 pisze:Dziękuję za to, że jesteście z nami ... Dlaczego znowu się wszystko wali ... już było w miarę stabilnie ....Może ja jestem jakaś "trędowata" ... bo ile razy odważę się powiedzieć, że Pokerek dobrze się czuje, to od razu jest kryzys...a wczoraj właśnie powiedziałam ... Wiem, że to głupie ... :(

Nie, to nie jest głupie ... ja już przestałam tak mówić.

Trzymajcie się zdrowo! :ok: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt sie 19, 2011 22:31 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Jak tam się czuje wieczorkiem Pokerek?
Jak minął mu dzień?
Nieustannie trzymamy mocno kciuki...

Niestety u nas dzisiaj fatalny dzień... :cry:
Przypadek jest tylko batem, którego przeznaczenie używa do popędzenia tego, co i tak nieuchronne...

Hakita

Od: Pt lut 09, 2007 13:00

Post » Pt sie 19, 2011 22:34 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Cały czas kibicujemy Ziabolkowi :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt sie 19, 2011 22:38 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Ja tez kibicuję Ziabolkowi bo jest mimo wszystko silnym kotem mimo tylu leków i fajniutki jest
:kotek: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pt sie 19, 2011 23:23 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Hakita pisze:Jak tam się czuje wieczorkiem Pokerek?
Jak minął mu dzień?
Nieustannie trzymamy mocno kciuki...

Niestety u nas dzisiaj fatalny dzień... :cry:

U nas też jest źle ... wieczorem znowu wymiotował i cuchnący śluz zamiast kupy ... Leży taki pokurczony za łóżkiem, mimo że dostał nospę ...na mój widok zaczął uciekać, bo boi się, że znowu coś w niego będę wpychała... :( Ale musimy wytrzymać do wyników posiewu ... mam nadzieję, że już przed południem będzie coś wiadomo... ...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Sob sie 20, 2011 0:05 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

:(
Oby jutro nasze Kocurki poczuły się lepiej...
Śpij dobrze z nadzieją w sercu...
Przypadek jest tylko batem, którego przeznaczenie używa do popędzenia tego, co i tak nieuchronne...

Hakita

Od: Pt lut 09, 2007 13:00

Post » Sob sie 20, 2011 7:50 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Pokerku, trzymaj się dzielny skarbie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob sie 20, 2011 9:57 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Jak Ziabol? :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob sie 20, 2011 13:12 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Hakita pisze::(
Oby jutro nasze Kocurki poczuły się lepiej...
Śpij dobrze z nadzieją w sercu...

Hakita,a co Twojemu dolega?
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Sob sie 20, 2011 18:40 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Znowu mamy e-coli hemolityczną :( ... Dzisiaj dostał już pierwszy zastrzyk z kolistyną, od jutra będzie dostawał kolistynę dopyszcznie, tylko trzeba ją podzielić na jakieś maleńkie daweczki (specjalna waga). Jak to dobrze, że nie oddałam tej kolistyny, co została z ubiegłego roku ... Zastrzyk co prawda szybciej działa, ale biedactwo ma już takie zrosty, że nie bardzo jest gdzie się wkłuć... :cry: :cry: :cry: Przy próbie założenia wenflonu rozwaliły się 4 żyły... i nie udało się ... kroplówkę dostał tylko podskórnie ... i pierwszy raz płakał ... A ja zasłabłam u weta :oops:
Ziabolek musi zacząć sam jeść, bo nie ma możliwości podłączenia kroplówki ... Bardzo, bardzo potrzebna mu Wasza dobra energia ... słabiutki jest bardzo ...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Sob sie 20, 2011 18:44 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Dużo sił dla Pokerka i dla Ciebie i całe mnóstwo pozytywnej energii przesyłam :ok: :ok: :ok:

miltonia

Od: Wto maja 08, 2007 18:29

Post » Sob sie 20, 2011 18:48 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

miltonia pisze:Dużo sił dla Pokerka i dla Ciebie i całe mnóstwo pozytywnej energii przesyłam :ok: :ok: :ok:

dziękujemy...

Ziabolek wlazł w swoją ukochaną budkę w kocie łapki ...(to ta budka, którą ukradł Bubusiowi i w której Bubuś przewracał się do góry kołami bo się nie mieścił...)...
Obrazek

katarzyna1207

Post » Sob sie 20, 2011 19:16 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Ziabolku przytulam mocno i ciepłe myśli przesyłam :ok: :ok:
Dla Dużej też :ok: :ok:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Sob sie 20, 2011 19:36 Re: Poker walczy o życie-krwotoczne zapalenie dwunastnicy! Pomóż

Amika6 pisze:Ziabolku przytulam mocno i ciepłe myśli przesyłam :ok: :ok:
Dla Dużej też :ok: :ok:

Dziękujemy ... ja też na "wykończeniu" ... mam gigantycznego doła, że znowu czegoś niedopatrzyłam ... że powinnam była zaufać swojej intuicji i wcześniej domagać się wymazu ...
świat jest do dooopy dla kotków ... :(
Obrazek

katarzyna1207

[poprzednia][następna]