Dziękuję, przekażę wszystko tej dziewczynie.Lidka, one chyba mają już TDT, ale będę pamiętać, gdyby coś nie wyszło.Bardzo dziękuję Zauważyliście,że jeden z kociaków wygląda jak biedronka?
Śląsk czyli Katowice? Musialabym jechac specjalnie i w weekend expressem. Ktos chce sie dolozyc do jednej miejscowki - 15 zl? O ile jeszcze dostane miejscowke
15 zł się zdobędzie.Kociaki są na jakiejś wsi, ale dowóz do Katowic nie będzie problemem.Przepraszam,że nie piszę tak konkretnie, ale jestem tylko pośrednikiem, założyłam wątek na prośbę Gosiar, ona nie ma jak teraz wchodzić na forum.
A kto by odbieral w Wawie? Sherina? Musi dojechac do Wawy? Zastanawiam sie, o ktorej powrot. Bo pojechac latwiej niz wrocic. Juz dzis o malo nie sterczalam na korytarzu jadac z Zawiercia. Odbior w Wawie 21-22 jest mozliwy?
Poczekaj do jutra na odpowiedź, dobrze? Dziś już za późno, abym dzwoniła.Sądzę, że znajdzie się ktoś , kto mógłby odebrać kotki z dworca i dowieźć do sheriny.
zrywa mi net ciągle, po burzy Ja mogę odebrać z W-wy tylko nie o każdej porze niestety, tż długo pracuje a ja z córką i jeszcze w ciąży, nie jeżdżę sama już nigdzie teraz. Najlepiej jakby ktoś przejął i ja odbiorę np, na drugi dzień. no chyba, że ktoś mógłby podwieźć.
Aaa i prośba.. aby kociaki były odpchlone, bo mam koty na hoteliku.