Plaskate, Rude - koty generalnie acz nie zawsze normalnie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 19, 2011 20:57 Re: Plaskate Gęby:-) czyli Wytrzeszcz i Mała Brzydulka

Wyniki
Obrazek
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt sie 19, 2011 21:00 Re: Plaskate Gęby:-) czyli Wytrzeszcz i Mała Brzydulka

Jaka ona brzydulka? 8O 8O 8O
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pt sie 19, 2011 21:02 Re: Plaskate Gęby:-) czyli Wytrzeszcz i Mała Brzydulka

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pt sie 19, 2011 21:06 Re: Plaskate Gęby:-) czyli Wytrzeszcz i Mała Brzydulka

No Mała......Mała Brzydulka:-)

Niestety za uszami ma potłuszczone od oridermylu i jeszcze sobie to pracowicie rozprowadza po reszcie organizmu....
Moj TZ domaga się słow uznania:-)

Pragnę także zauważyć, ze kot duży nie jest ( w porównaniu np. z moja dłonią - przysiegam nie mam łap jak podolski złodziej [on miał wprawdzie wielkie stopy, ale co tam])
Insza inszość, ze wygląda LEPIEJ. nie żeby dobrze, ale LEPIEJ.

Basia świadkiem:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt sie 19, 2011 21:07 Re: Plaskate Gęby:-) czyli Wytrzeszcz i Mała Brzydulka

Mniejsza od mojej Pysi....
Oczy ma czadowe, nie widziałam w realu kota o takich oczach :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pt sie 19, 2011 21:09 Re: Plaskate Gęby:-) czyli Wytrzeszcz i Mała Brzydulka

shira3 pisze:Mniejsza od mojej Pysi....
Oczy ma czadowe, nie widziałam w realu kota o takich oczach :1luvu:

Oczy ma żółte jak koza albo diaboł:-)
Co ciekawe słyszy........sprawdzałam, bo wiekszość białasów to głucha jest.

Pysi to ona jest tak hmm 1/3 .........nooo maksymalnie.
Shira ona wygląda jak 5 - 6 miesięczny kociak......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Pt sie 19, 2011 21:11 Re: Plaskate Gęby:-) czyli Wytrzeszcz i Mała Brzydulka

Ona taka idealnie biała? Mam wrażenie, że ma rudawe smugi... :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pt sie 19, 2011 21:12 Re: Plaskate Gęby:-) czyli Wytrzeszcz i Mała Brzydulka

ojej :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
biala jest :) :1luvu: :kotek:
sliczna i je jestem zakochana od pierwszego dotyku :)
ale Tomek mowi passs ...
no ale kotkins teraz juz nie oprze się urokowi Białej Ślicznotki :) warta jest grzechu i faktycznie prawie pół kota ....... ;)

a zdjęcia ... dziękujemy i wielkie uznanie i podziękowanie dla TŻ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
7ksiezyc

Post » Pt sie 19, 2011 21:12 Re: Plaskate Gęby:-) czyli Wytrzeszcz i Mała Brzydulka

Szalony Kot pisze:Ale ma dziwne wyniki...

Anemia. Wyniszczenie.
na szczęście nie ma problemu z mocznikiem, kreatyniną, stanów zapalnych.

Ot taki sobie kot doprowadzony do skraju wytrzymałości.....I jak mi jeszcze raz ktoś powie.......eeeeeee dobra zmilczę. Bo zaraz tu wejdzie z 15 idealistek i mnie będą nauczać. A mnie się juz reformować nie da. Bo ja się lubię taką jaką jestem. HOWGH

Obrazek

Neigh

Post » Pt sie 19, 2011 21:14 Re: Plaskate Gęby:-) czyli Wytrzeszcz i Mała Brzydulka

Ja mówię w sensie, że Pysia mi się wydaje malutka (przy Rudim) a to jeszcze tyle mniejsze.... :roll: Trudno sobie wyobrazić.... :(

Też cię lubię :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pt sie 19, 2011 21:14 Re: Plaskate Gęby:-) czyli Wytrzeszcz i Mała Brzydulka

shira3 pisze:Ona taka idealnie biała? Mam wrażenie, że ma rudawe smugi... :roll:

Idealnie biała. Smugi są brązowe i tłuste ( oridermyl ) - weź kotu wytłumacz, ze ma tego poślinioną łapą nie wcierać w futro.

Acha i co jeszcze fajne:-) Ona śpi na brzuchu rozciagnięta na żabę........tak z nogami rozkraczonymi jak mój śp. foksterier. Pierwszy raz coś takiego u kota widzę....

Obrazek

Neigh

Post » Pt sie 19, 2011 21:16 Re: Plaskate Gęby:-) czyli Wytrzeszcz i Mała Brzydulka

Neigh pisze: Acha i co jeszcze fajne:-) Ona śpi na brzuchu rozciagnięta na żabę........tak z nogami rozkraczonymi jak mój śp. foksterier. Pierwszy raz coś takiego u kota widzę....

Mój Rudi tak sypia ...na śpiącym też na brzuchu TŻecie :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pt sie 19, 2011 21:18 Re: Plaskate Gęby:-) czyli Wytrzeszcz i Mała Brzydulka

na wiewiórę znaczy się ?:)
ogonek pośrodku zawiniety,jakby "martwa" była ;)
mój Xenon tak spi - zawsze centralnie na przejściu rozłożony i blogi wyraz śpiącego pysiola :)
7ksiezyc

[poprzednia][następna]