Mis&Marcel(*)s15Miś -3 lata bez Marcelka, 2 lata bez Misia..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 19, 2011 9:51 Re: Misiek&Marcel(*)s15 przerażony klatką Miś -DT na wagę życia!

Marzeniu11, czy mogłabyś na wątku kociąt z Żyrardowa wyjaśnić zaistniałą sytuację?
Przepraszam z OT. Post usunę, gdy uzyskam odpowiedź od adresatki.

No i kciuki za Misia :ok:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pt sie 19, 2011 11:37 Re: Misiek&Marcel(*)s15 przerażony klatką Miś -DT na wagę życia!

Zofia&Sasza pisze:Marzeniu11, czy mogłabyś na wątku kociąt z Żyrardowa wyjaśnić zaistniałą sytuację?
Przepraszam z OT. Post usunę, gdy uzyskam odpowiedź od adresatki.

No i kciuki za Misia :ok:

Po pierwsze nie wierzę w Twoje kciki dla Misia - ten kot wogóle Ciebie nie obchodzi 8) Po drugie może jeszcze zapytasz o powody odejścia Edisonki :?: W końcu to wątek Marzenia11 i można zapytać :? Bo to tak w Twoim stylu - włazić na wątki i aferki robić :?

Ten wątek jest wątkiem Misia, a wcześniej również Marcelka, który już za TM.

Informacja o usunięciu posta po uzyskaniu informacji potwierdza moje zdanie - Twoje działanie jest żenujące. A tak przy okazji - co z raportem na temat zbieraczek :?: Poproszę o linka do od dawna obiecywanego raportu :kotek:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pt sie 19, 2011 11:48 Re: Misiek&Marcel(*)s15 przerażony klatką Miś -DT na wagę życia!

Rudy Misio szuka domku!!!!!!
magdajedral

Post » Pt sie 19, 2011 13:05 Re: Misiek&Marcel(*)s15 przerażony klatką Miś -DT na wagę życia!

podrzucę, bo domek jest potrzebny bardzo!!!
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt sie 19, 2011 13:12 Re: Misiek&Marcel(*)s15 przerażony klatką Miś -DT na wagę życia!

Misio dzisiaj będzie zaszczepiony, tak ustaliłam z lecznicą :wink:

Kciuki za domek przez cały czas :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

I na zdjęcia futerka czekam z utęsknieniem :D :D

Aleksandra59

Post » Pt sie 19, 2011 20:12 Re: Misiek&Marcel(*)s15 przerażony klatką Miś -DT na wagę życia!

Szalony Kot pisze:A może, skoro to dzikus, to wypuścić go w bezpiecznym miejscu?

FB tego kociaka: http://www.facebook.com/event.php?eid=228977537134780
To tego, co jest u Bianki?
Proszę o zedytowanie (dodanie zdjęć i info o charakterze i stanie zdrowotnym) :)

To było wydarzenie innego kociaka. Przy okazji pojawiły się Misiek, Marcel [*] i Foteńka. Z maleńka jeszcze chwilkę to potrwa bo walczymy z tasiemcem :twisted: a poza tym jest przekochana...
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt sie 19, 2011 20:17 Re: Misiek&Marcel(*)s15 przerażony klatką Miś -DT na wagę życia!

Misiu, mam wielką nadzieję, że ktoś Cię pokocha :ok:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Pt sie 19, 2011 20:27 Re: Misiek&Marcel(*)s15 przerażony klatką Miś -DT na wagę życia!

Bianka 4 pisze:
Szalony Kot pisze:A może, skoro to dzikus, to wypuścić go w bezpiecznym miejscu?

FB tego kociaka: http://www.facebook.com/event.php?eid=228977537134780
To tego, co jest u Bianki?
Proszę o zedytowanie (dodanie zdjęć i info o charakterze i stanie zdrowotnym) :)

To było wydarzenie innego kociaka. Przy okazji pojawiły się Misiek, Marcel [*] i Foteńka. Z maleńka jeszcze chwilkę to potrwa bo walczymy z tasiemcem :twisted: a poza tym jest przekochana...

To teraz zrobimy wydarzeniem Fotki.
Dajesz zdjęcie i opis 8)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob sie 20, 2011 15:42 Re: Misiek&Marcel(*)s15 przerażony klatką Miś -DT na wagę życia!

Podjęłam decyzję, że jutro zabieram Misia z lecznicy na TDT - nie powinnam tego robić (stan mojego zakocenia już przekracza dopuszczalne granice), ale w pewnym sensie czuję się odpowiedzialna za tego kocurka. A jego dalszy pobyt w lecznicy jest niedopuszczalny ......

Misio będzie u mnie mieszkał w klatce wystawowej, większej niż te lecznicowe. Będę go obserwowała i jeżeli Misio nie będzie miał szansy na socjalizację z człowiekiem będzie trzeba poszukać dla niego dobrego miejsca do życia na wolności. Myślę o jakiejś stadninie - niestety już na wejściu dwie zaprzyjaźnione odpadły, są zakocone na maksa :? Będę szukała innych.

Aleksandra59

Post » Nie sie 21, 2011 15:35 Re: Misiek&Marcel(*)s15 przerażony klatką Miś -DT na wagę życia!

Szalony Kot pisze:Jeśli on jest nieufny wobec ludzi, to chyba mam dla niego miejsce. Dogadam to dziś.

Sz. Kocie, super, a powiesz coś?
Na Kociarni jest wątek o kocie do łapania myszy - po pierwsze nie wiem czy Mis łapie myszy, po drugie - ratuję swoją Notkę i kompletnie nie mogłam się tym opd wczoraj zająć.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie sie 21, 2011 17:40 Re: Misiek&Marcel(*)s15 przerażony klatką Miś -DT na wagę życia!

Szalony Kot pisze:Jeśli on jest nieufny wobec ludzi, to chyba mam dla niego miejsce. Dogadam to dziś.

Misio jest po prostu przerażony. Nie atakuje w żaden sposób, jest jedną wielką kupką strachu :(
Przywiozłam Misia do domu ok. 13 - nie zjadł nic, nie pił wody, z kuwety też nie skorzystał :? Klatka oczywiście przykryta jest kocem...

Byłoby super gdyby udało się dla Misia znaleźć takie miejsce :ok: :ok:

Aleksandra59

Post » Nie sie 21, 2011 21:34 Re: Misiek&Marcel(*)s15 przerażony klatką Miś -DT na wagę życia!

Biedny Misio :( on dużo przeszedł,cały czas klatka była i chore koty.Stres murowany :(
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Nie sie 21, 2011 21:52 Re: Misiek&Marcel(*)s15 przerażony klatką Miś -DT na wagę życia!

Mam ogromną nadzieję, że u Ciebie się przełamie i stwierdzi, że człowiek i dom to nie taka znowu okropność :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Nie sie 21, 2011 22:10 Re: Misiek&Marcel(*)s15 przerażony klatką Miś -DT na wagę życia!

Kotusiu, otrząśnij się już!
:ok: :ok:
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

[poprzednia][następna]