AYO pisze:Trini - pracujesz zapewne w jakiejs instytucji finansowej a one mają chyba największego świra odnośnie TOP SECRET zaraz po rządówkach
A w życiu!! Na instytucje finansowe to ja mam alergię !!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Trini - pracujesz zapewne w jakiejs instytucji finansowej a one mają chyba największego świra odnośnie TOP SECRET zaraz po rządówkach
Annazoo pisze:Ma kk, chlamydie i tak opuchnięte oko, że nie widać gałki ocznej, tylko nabrzmiałe powieki/spojówki. A malutki jest, nieco ponad 2 miesiące, czarnulek kotany
jasdor pisze:Annazoo pisze:Ma kk, chlamydie i tak opuchnięte oko, że nie widać gałki ocznej, tylko nabrzmiałe powieki/spojówki. A malutki jest, nieco ponad 2 miesiące, czarnulek kotany
O kurka upieczona! Skąd ja to znamWalczyłam przeszlo pół roku i nic nie pomagało. Ani Zylexis, ani interferon, rodzajów kropli brakło w aptece
Udało się po rutinoscorbinie i gentamycynie .
Wielkie kciuki za maluszka potrzymam, może coś pomogą![]()
![]()
AYO pisze:REASUMUJĄC :
1. W ty miesiącu głosujemy nad uściśleniem zasad regulaminu, przy czym dyskusja nad ostatecznym kształtem głosowanych kwestii [które będą w razie potrzeby modyfikowane w trakcie ] trwa do 20 sierpnia
2. GŁOSOWANIE nad zmianami - bez komentarzy plisssssss - 20 - 31 sierpnia
3. Dotychczasowe ustalenia:
1. główny fundusz przeznaczamy dla kotów bezdomnych czyli DT, podopieczni karmicielek i małe, niemedialne fundacje
2. powtórne zgłoszenie może mieć miejsce nie częściej niż [to będzie przegłosowane] :
- 1 rok
- 1/2 roku
Od otrzymania ostatniego wsparcia
3. skarpeta na cele "nagłe i niespodziewane" uzupełniana całkowicie dobrowolnie i spontanicznie w miarę możliwości lub fantazji zrobienia bazarku "na cel"
4. sytuacje losowe dotyczące ludzi a nie kotów pozostawiamy wolnej woli i chęci Sióstr, które w danym wypadku chcą udzielić pomocy
5. Fundusz "skarpetowy" przyznaje grono 5 Sióstr większością 3/5 czyli minimum 3 Sióstr trzeba do decyzji
6. Równolegle do głosowania głównego typujemy bidę potrzebujacą pakietu ogłoszeń
Dziewczęta ! Wypowiadać się i zgłaszać uwagi bo od soboty głosowanie !
AYO pisze:I prawidłowo![]()
To ja dołoże jeszcze shirę![]()
Do grona Sióstr dysponujących funduszem skarpetowym zgłoszono następujące :
Villemo5, Trinity36, AYO, alix75, pomponmama, babajaga, shira3 ;
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 719 gości