Mam do zaoferowania taką kicię:

Na moje oko ze 3 lata, ale niestety musiałabyś się pogodzić z tym, że może mieć więcej... Przed adopcja zostanie wysterylizowana, odrobaczona i odpchlona. Jest taka zrudziała, bo po prostu jest zaniedbana

Bo odkarmieniu, dużej porcji miłości i ciepła, na pewno będzie z niej cudowna kocia dama ! To bardzo spokojna koteczka. Powinna dogadać się z innym kotem i psem też, bo tam widzę dość często latają. Koteńka szuka domu z ogrodem. Nie oddala się od swojej "posesji". Nigdy jej nie widziałam poza małym ogródkiem przy bloku. Raz tylko widziałam, jak leżała na uliczce pod samochodem w cieniu, kawałek dalej od ogródka. Koteczka sygnalizuje, że chce na dwór.. za potrzebą. Bo jak to ujęła karmicielka, która czasami wpuszcza ją do domu " Jak raz mi się zesrała, to dostała mietłą i już się nauczyła, nawet w nocy mnie budzi, żeby ją wypuścić. A kuwety nie postawie, no bo przecież to śmierdzi.. " Chciałabym, żeby szczęście się do niej uśmiechnęło

Ona jest taka spokojna, kochana, a musi wieść takie życie

Na 26 mam transport do Krakowa. Dasz jej szansę ?
wiedziałam, że jak postanowię zostawić Plamkę ( taką prawie całą białą kocią wredotę
) na DS, to zaraz będzie jakaś "szansa" dla niej na dom