Myszki - rozetki dotarły do domku

Moderator: Moderatorzy
milena88 pisze::D nie ogarniam wszystkich stron tematu
czy dostępna jest jeszcze myszka włochata zielona z żółtymi uszami i ogonkiem?z pierwszej str; oraz czy jest możliwość zamówienia takiej jednej rozetki z dluugim ogonkiem ponad 50cm? [do zamówienia sierpniowego wraz z zakładnikami]
Thorkatt pisze:milena88 pisze::D nie ogarniam wszystkich stron tematu
czy dostępna jest jeszcze myszka włochata zielona z żółtymi uszami i ogonkiem?z pierwszej str; oraz czy jest możliwość zamówienia takiej jednej rozetki z dluugim ogonkiem ponad 50cm? [do zamówienia sierpniowego wraz z zakładnikami]
Niestety wlochatych zielonych i rozetkowych już nie mam.![]()
Miałam popytać o futerka w hurtowni wysyłkowej, tylko jakoś mi tak zeszło. I chyba trochę za mało wiary mam, by chcieli niezbyt duże kawałki sprzedawać, a niestety futerka straaasznie drogie.
Znalazłam zielone ale krótsze niz rozetkowe, w małym sklepiku, ale wtedy przy sobie gotówki nie miałam. Muszę sie tam wybrać i sprawdzić, czy mi tak z 30 cm zechcą uciąć.
Ogonki dłuższe mogą być, bo tne z metra - tylko różowych sznurków nie ma, to muszę kupować sznurówki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości