Danzig pisze:Te zdjęcia autentycznie wzruszająsuper fotka
rewelacja!!!

Moderator: Moderatorzy
Domek Emilki pisze:Na siedmiu wrogów zwierząt czterech z PSL.
19.08.2011
Ustawa o ochronie zwierząt – oświadczenie
Chciałbym serdecznie przeprosić wszystkich za moją pomyłkę przy wczorajszym głosowaniu nad Ustawą o Ochronie Zwierząt. Przez zmęczenie wynikające z późnej pory(głosowaliśmy po godzinie 22) omyłkowo zagłosowałem przeciw nowelizacji. Oczywiście jestem jak najbardziej za zaostrzeniem kar dla znęcających się nad zwierzętami, uważam takie zachowania za nieludzkie i obrzydliwe. Dlatego jeszcze raz przepraszam, mój wczorajszy głos wyniknął ze zwykłej ludzkiej pomyłki i bardzo się cieszę, że mimo tego nowelizacja została uchwalona.
mruczki2 pisze:Jak odwaga , po prostu WYBORY za pasem i trzeba zrobić głupia minę na pokaz
mruczki2 pisze:Po co te złośliwości
mruczki2 pisze:Jak odwaga , po prostu WYBORY za pasem i trzeba zrobić głupia minę na pokaz ,a może sie uda ..
Madoxinspiracja pisze:Wyjeżdżam na wystawę do Opola. Będę nocować w hotelu w miejscowosci Sąsdowice. Czy ktoś był już w tym hotelu? I jak tam jest?
pogwizd pisze:Jestem całym sercem za ale naprawdę należy produkować dobre prawo a nie życzeniowe prawo. Ten facet w całej swojej PSLskiej chamskości ma odrobinę racji. Kto skontroluje pieska po 12-tu godzinach zmiany na łańcuchu?
"Kto będzie nadzorował, że pies po 12 godzinach będzie spuszczony ze smyczy? - mówi poseł PSL Józef Racki. - Twórzmy prawo, które idzie wykonać, a nie tworzymy fikcję, którą zaraz trzeba będzie poprawić."
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości