dt Smarti 6

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 19, 2011 7:08 Re: dt Smarti 6

Kocie, umiesz czytać ze zrozumieniem???
Jak Cie prosić, żebyś nie gadała z tym... bytem, bo przyczyniasz się do zabagniania wątku?
Prosiłam ja, prosiła smarti...
Idźcie sobie na PW i tam sie przepychajcie.
A później narzekanie, ze nie da się wątku czytać... To po co odpowiadacie takim... bytom jak ten wyżej, czy ta jak jej tam... casica???
Po co - się grzecznie pytam????
:evil:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pt sie 19, 2011 7:28 Re: dt Smarti 6

Z tego, co piszecie wynika, że Buba to kot idealny. :kotek:

Trzymam kciuki za pomyślne ustalenia co do adopcji.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pt sie 19, 2011 7:33 Re: dt Smarti 6

Zaglądamy ...
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pt sie 19, 2011 10:07 Re: dt Smarti 6

:oops: :oops: :oops:

Mulesia pisze:Z tego, co piszecie wynika, że Buba to kot idealny. :kotek:

Trzymam kciuki za pomyślne ustalenia co do adopcji.

Ja wiem że Buba to kot idealny i chyba każdy, kto ją zna, to potwierdzi :mrgreen:
Chociaż wiecie, taki nachalny głaskacz to też nie każdy lubi, nie? :ryk:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt sie 19, 2011 13:35 Re: dt Smarti 6

no właśnie Kocie-Ty czytasz w moich myślach.. 8)

ale ta pani podobno chce nachalnego miziaka-czyli Buba w sam raz dla Niej.

zadzwoniła też super (jak wstępnie sądzę) pani o czarną kociczkę :D
stwierdziła ze szukała- i nikt w wawie nie ma czarnych młodziutkich kociczek ,bardzo się ucieszyła że u mnie moze wybierać az spośród 5-ciu czarnych jak smoła panienek :ryk:
pani taka fajna bo aż, swego czasu, sądziła się z mężem o kotkę-mąż podobno powiedział sędzinie że skoro żona "bierze dziecko" to on prosi o przysądzenie ukochanej kocicy...
...super mąż :D tak pomyślałam ale jakby co to mój też by pewnie nie odpuścił mi połowy kotów...a kto wie-może by nawet walczył o większość. :ryk:

Marzeniu-szykuje się wizytka na Bemowie moze nawet jutro,jeśli możesz :roll:

w najbl. weekend sterylizujemy Glizdę,albo Glizdę i Syjameczkę...i żeby nie było że osobiście-osobiście to tylko,jak wiadomo, Szalony Kot sterylizuje..tak na miejscu.. :ryk:

poszukuję gdzieś jak najtaniej do kupienia nowej klatki (takiej jak widziałyście u mnie-z ocynku z dwoma drzwiczkami..)

niestety obie mam pożyczone i obie akurat wczoraj okazało się że muszę zwracac :roll:

jedną zwrócę na pewno,drugą żeby nie wiem co muszę przetrzymać bo Kulkę wysterylizować muszę,a więc jeśli nie kupię do weekendu własnej to nie wysterylizuję obu panien ( nie chcę ryzykować pierwszych dni po sterylce bez klatki)

moja Karzełka, która miała b.poważną,ratującą życie operację brzusia w czasie gdy tu szalał huragan, nadspodziewanie szybko dochodzi do siebie :D :ok:
operacja była w srodku nocy,(bo zespół był zajęty przy poprzedniej też jakiejś b.skomplikowanej operacji) w świetnej i wychwalanej tu pod niebiosa klinice w Centrum ( gdzie mój wet też czesto operuje a właściciel jest naszym b. dobrym znajomym) trwała prawie 3 godziny i kosztowała mnie....stówę...wyłącznie koszty nici i leków.. no i w tej cenie kici zrobili kilka cyfrowych zdj ( nie wiem-chyba usg )
jednak pielęgnowanie znajomości z wetami i wożenie im "zestawów firmowych" ma sens :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt sie 19, 2011 13:41 Re: dt Smarti 6

Sprostuję - ja to tylko jąderka na kolanku odcinam 8)
Na poważniejsze zabiegi muszę mieć przynajmniej stół!

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt sie 19, 2011 13:43 Re: dt Smarti 6

puki nie kupisz takowego kontenera służymy jednym naszym (a tel. jak zwykle nie odbierasz...) :)
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pt sie 19, 2011 13:59 Re: dt Smarti 6

smarti - jutro jak najbardziej mogę pojechac na Bemowo - jutro mam koci dzień, czyli dzien na kocie sprawy i nawet będę na Powstańców Śl odebrać wynik badania to mogę podskoczyć, ale najwcześniej popołudniu a nawet wieczorem, bo jadę też na Puławską obfocić Misia..

Bosszzz... jak ja dam radę - Grodzisk Maz (zachód), potem Puławska (południe), potem Bemowo... no ale dam. :ok: :ok: :ok: :ok:

I naprawdę zaklinam rzeczywistość i modlę się do wszystkich bogów o najlepsze i jak najszybsze adopcje!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt sie 19, 2011 17:26 Re: dt Smarti 6

Nazwać kotkę Glizdą - wrrrrrr, wrrrrrr :evil:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pt sie 19, 2011 18:03 Re: dt Smarti 6

Ustalona już jest wstępnie wizyta pa dla Buby - kciukamy!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt sie 19, 2011 18:31 Re: dt Smarti 6

Potrzymam :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt sie 19, 2011 21:10 Re: dt Smarti 6

Sis pisze:
Marzenia11 pisze:Moja refleksja...
Jest mi wszystko jedno co kto sobie o mnie pomysli po przeczytaniu tego co tu napiszę..
Zeszłotygodniowa awantura, w ktorej zarzucano mi kłamstwo i wszelkie inne podłości była podobno wywołana brakiem prawdziwej informacji od smarti.
Informacja ta dla osób z Łodzi miała posłuzyć:
-zapaleniu świeczki Carlitowi
-umieszczeniu info o jego odejściu w wątku łodzkim..

Chcę tylko zauważyć, ze minął tydzień i jedyną osobą, ktora zareagowała na wpis smarti i pochodzącą od niej informację była casica.
-nikt więcej nie zapalił świeczki Carlitowi, nikt więcej nie zareagował
-w wątku łódzkim - przed chwilą sprawdzałam - ciągle nie ma informacji ze Carlito nie żyje..

Awantura i pojawienie się kilku osób w jednym, właściwie w tym samym czasie, w wątku przypomina mi trąbę powietrzną - jedyny cel: zniszczyć.. i pojawia się tak samo szybko i nagle jak i znika..

Nie mam nic do dodania a wnioski niech każdy wyciągnie sam.

smarti - przepraszam, jeśli mój post wywoła trzecią mega awanture - nie mogłam spokojnie przejść nad tym do porządku dziennego.

Alez jest wpis:
viewtopic.php?f=1&t=126840&start=120
Warto byłoby sprawdzić, zanim się coś napisze.

Na bieżąco wszystko jest wpisywane do wątku zestawieniowego, żeby żadnego kota nie pominąć.
Link podała Sis, a link ten wpisany jest również w wątku głównym "Po drugiej stronie siatki - schr. Łódź".
Co jakiś czas wszystko jest uzupełniane we właściwym wątku.
Pierwsze posty wątku schroniskowego dzisiaj uzupełniłam.
Znalazł się tam też Carlito, tak jak wszystkie łódzkie koty.
Post 4 w tym wątku:

viewtopic.php?f=1&t=126597

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt sie 19, 2011 21:32 Re: dt Smarti 6

Marzenia11 pisze:Ustalona już jest wstępnie wizyta pa dla Buby - kciukamy!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Ja też mocno trzymam kciuki :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Sob sie 20, 2011 11:15 Re: dt Smarti 6

witam wszystkich po urlopie!

Krzysiekbolo, kiedyś wspólnie krytykowaliśmy trolla. teraz sam się w niego zabawiasz? wstyd! 8)

wiadomo już coś konkretniej? Buba idzie do DS?

Marzenia, możesz powtórzyć linki do aktualnych bazarków? będę wdzięczna :)
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Sob sie 20, 2011 13:03 Re: dt Smarti 6

turkusie - powtórzę ale póxniej i jeśli mi net pozwoli..

Generalnie dupa i nawet nie wołowa, szpital w domu, nawala tel kom, nawala komp i net - wszędzie mi wszystko pokasowało.. lawiruję między rzygami i biegunkami, łącznie ze mną (mam nadzieję, że ja ze stresu).. weekend - telefony, wizyty pa, adopcje, fotki do ogłoszeń...
tylko sił mi trochę brak.. bazarki leżą. viewforum.php?f=20&start=100

Trzymjacie kciuki za wszystko tzn za kociaste smartkowe i inne tymczasowe :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

[poprzednia][następna]