Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nika Łódź pisze:Kocia ma lekko otwarte oczka, wazy dzis 210g, pije strasznie duzo Mixolu, bo jakies 10-15ml na jeden raz. Nie za duzo? Jak sie nie doje, to strasznie wrzeszczy;-)
Nika Łódź pisze:kupke zrobila dopiero po 2 dobach:-O Byla bardzo twarda i rozmiaru zapalki;-) To duzo czy malo?
Maluszki powinny dostawac co najwyzej pol lakcidu na dzienNika Łódź pisze:Od wczoraj dostaje 1 ampulke lakcidu na dzien
Nika Łódź pisze:Masuje brzuszek, ale ona strasznie sie wierci, wiec trwa to jakies 10 minut, nie za malo?
Nika Łódź pisze:Karmie co 2, 3 godziny, w nocy co 4. Nie za malo? Pierwszego dnia musialam budzic do karmienia, wczoraj zas darla sie co 3 godziny, wiec karmilam na zadanie.
Nika Łódź pisze:Wczoraj dalam 2 krople oleju parafinowego, czy dzis powtorzyc czy czekac na nastepna kupke? Kupka ciemna, twarda, no jak patyczek;-) Co sie kocie nastekalo, to jej;-D
Beata pisze:O, doczytalam, ze dalas parafine. O ktorej ja wczoraj podalas? Zwykle parafina "wychodzi" po 12 godzinach, wiec musisz sobie policzyc, czy wyszla z ta poranna qpka czy tez nie. Mysle, ze 2-3 krople dzisiaj ponownie nie zaszkodza, a potem to juz zalezy od reakcji organizmu...
Olat pisze:Ale fajnie
Jak sie Gutek wprawi- to Cie pewnie od msowania brzusia tez odciaży troszkę![]()
Emilka pisze:nam najbardziej pomogla Beata,Malgorzata i Eve w moim watku o noworodku mozesz poczytac madre odpowiedzi na moje banalne pytania![]()
![]()
moglabys mi podac link? Nie moge znalezc:-(Emilka pisze:Powodzenia! Moje malenstwo tez jeszcze 3tygodnie temu bylo takie maciupenkie,dzisiaj ma 4 tygodnie i juz samodzielnie zlizuje mleczko z miseczki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 245 gości