Pod żadnym pozorem proszę tu nie zaglądać! ;)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sie 18, 2011 21:19 Re: Pod żadnym pozorem proszę tu nie zaglądać! ;)

zgłosiły się 3 potencjalne domki, jeden się nie odezwał drugi raz, jeden to AguuuUuunia, jeden to nasty która czeka na wizytę :)
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Czw sie 18, 2011 22:04 Re: Pod żadnym pozorem proszę tu nie zaglądać! ;)

Moja mama jest w niej zakochana po uszy ( ja zresztą też), powiedziała: "Albo Szyszunia, albo nikt inny.". :1luvu:
Lolek Obrazek Fiordzik ♥ Obrazek Lilly Obrazek

AguuUunia

Od: Sob mar 06, 2010 23:53

Post » Czw sie 18, 2011 22:34 Re: Pod żadnym pozorem proszę tu nie zaglądać! ;)

Ja jednak uważam, że z moim Szyszka lepiej by się komponowała, co również potwierdzają zdjęcia dodane przez rambo 8)
Obrazek

rx_queen

Od: Czw gru 21, 2006 12:46

Post » Czw sie 18, 2011 22:47 Re: Pod żadnym pozorem proszę tu nie zaglądać! ;)

Nie chcę się wykłócać, ale uważam, że to do naszych futer Szyszka pasowałaby idealnie. Miałaby ogromne pole do popisu przed starszym rodzeństwem. :D

AguuUunia

Post » Czw sie 18, 2011 22:50 Re: Pod żadnym pozorem proszę tu nie zaglądać! ;)

fajnie popatrzec jak sie domki o kotki "biją" :):):)
7ksiezyc

Post » Nie sie 21, 2011 8:54 Re: Pod żadnym pozorem proszę tu nie zaglądać! ;)

A jak tam się żyje naszej kruszynce i pani Rambo_rudej??

AguuUunia

Post » Nie sie 21, 2011 9:23 Re: Pod żadnym pozorem proszę tu nie zaglądać! ;)

Życie Szyszki upływa iście sielankowo, pod znakiem michy, gonitw i fikołków, nadal bezbłędnie pełni funkcję budzika, z tym że czasem godziny jej się pomylą... ;) natomiast ja muszę dzielnie znosić jej ataki, podjazdy i najazdy, muszę mieć oczy dookoła głowy bo Szyszka wchodzi wszędzie, a już najbardziej tam gdzie jej być nie powinno, czyli do śmietnika, do zmywarki, do torby, do doniczki...potrafi też przejść po wieży w taki sposób że radio sobie włącza, mieliśmy niezłe zdziwko jak ostatnio wróciliśmy do domu a tu radio zawodzi :lol: dobrze, że było cicho, bo wróciliśmy późno a i sąsiadom bym szczerze współczuła. no i trzeba przed nią zabierać wszystko, papierki, piloty, talerze, bo albo nosi w paszczy i memla, albo usiłuje ogryzać, a talerze po prostu wylizuje do czysta, czego by się z niego nie zjadło :D
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia

rambo_ruda

Post » Nie sie 21, 2011 17:42 Re: Pod żadnym pozorem proszę tu nie zaglądać! ;)

moi drodzy, Szyszka została sprzedana :twisted: trafi do mojej znajomej Gosi, której kotem niedawno się opiekowałam, a która wspominała coś na swoje nieszczęście o dokoceniu :twisted: tym sposobem Szyszka będzie miała starszą koleżankę, maincoonkę :)

ponieważ wiem że te kilka domków które się pojawiły na forum na pewno będą trochę rozczarowane, rzućcie proszę okiem na puchate kociaki u dorci44 viewtopic.php?f=1&t=124924&start=1350 kotysie są o tyle lepsze że lubią się tulić :)
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia

rambo_ruda

Post » Nie sie 21, 2011 18:03 Re: Pod żadnym pozorem proszę tu nie zaglądać! ;)

:ok: :ok:

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Nie sie 21, 2011 21:54 Re: Pod żadnym pozorem proszę tu nie zaglądać! ;)

rambo_ruda pisze:Obrazek

Łomatko, toż to genialne jest! rambo_ruda toż Ty masz talenta wielkie jakieś :mrgreen:
"Niektórym ludziom aż chce się przybić piątkę! ...W twarz. ... Krzesłem."
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ludmiłku... [*] żegnaj Najukochańszy Przyjacielu...30.12.2011r.
Mikusiu... [*] Ty też...17.04.2013r.
Obrazek

Szejbal

Od: Czw maja 08, 2008 23:16

Post » Nie sie 21, 2011 22:37 Re: Pod żadnym pozorem proszę tu nie zaglądać! ;)

Super wieści :D

Niebieska_Chmurka

Od: Wto mar 24, 2009 13:47

Post » Pon sie 22, 2011 10:37 Re: Pod żadnym pozorem proszę tu nie zaglądać! ;)

e tam talenta, możliwość wyżalenia się raczej hihi. chociaż zdarzyło mi się kiedyś sprzedawać na allegro kurtkę skórzaną, oczywiście przylazła Rycha i się na niej uwaliła, to dopisałam że może służyć też za legowisko, a Ryśce jakiś dymek z rybką w środku domalowałam :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia

rambo_ruda

Post » Pon sie 22, 2011 18:14 Re: Pod żadnym pozorem proszę tu nie zaglądać! ;)

NastyGirlBdg pisze:Problem, w tym, że nie mam balkonu :) hehe

Widzę że jesteś z Bydgoszczy NastyGirlBgd,ja też.Mi się nie udało na miau adoptować kota,potem już nie próbowałam :( bo nie mam balkonu,bo mieszkanie małe 24 metry i mam chorą Bejbi z Allegro,która pewnie długo mi nie pożyje,ale zrobię wszystko by tak się nie stało.Szukałam półdługowłosego kotka,raczej kotki.Boję się wogóle pytać i nie będę.Za dużo stresu,choć ja na wszystkie warunki się zgadzam,ale to moje mieszkanie :( Taaa...zwykłego czarnuszka to Ci 3 sztuki dadzą,a taki?Potem krzyczą"Samaś winna,po co kota kupowałaś"Sorry,
ale jak straciłam Aishę półpersa w Wigilię :!: dostałam depresjii.Siedziałam i gapiłam się w okno i na wypaloną świecę :cry: :cry: :cry: Potem się nie dziwcie że ludzie kupują koty.Nigdy nie będę się łudzić że ktoś mi da kiedyś takiego kota do adopcjii,a zanim bym go miała dostać
(to przykład) testy Felv,Fiv i szczepienia,lamblie bo już się boję po dwóch chorych pod rząd.Oczywiście dzielenie kosztami jakoś bo jak ktoś ma 540zł. miesięcznie to nie zrobi tego na raz.Pozdrawiam i mam nadzieję że się uda,nie tak jak mnie :x
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon sie 22, 2011 18:27 Re: Pod żadnym pozorem proszę tu nie zaglądać! ;)

NastyGirlBdg pisze:Widze schronisko się stara, u nas w Bydgoszczy karmią nie najlepszymi, o paczce babycat i animody możemy pomarzyć :) Trzeba kupować na własną odpowiedzialność. Powiem tak jestem zdecydowana na małą, ale dopiero na początku Września tak 10 -11

Jeszcze coś Bydgoskie schronisko :evil: :evil: :evil: :evil: nie radzę tam już chodzić.Wystarczy wejść na stronę i nie ma kotów do adopcjii 8O 4 sztuki stare?Gdzie maluchy?
Przed Bejbi byłam tam i nie chcę tu pisać o moich strasznych odczuciach.Kociarnia?Wszystkie z KK to było zimą.Jeden na drugiego kichał.To schronisko jest straszne.Kiedyś miałam kotkę z niego,ale to było 13 lat temu i było tam lepiej.
Obrazek ,

vailet

Post » Pon sie 22, 2011 18:31 Re: Pod żadnym pozorem proszę tu nie zaglądać! ;)

NastyGirlBdg pisze:Mam okno balkonowe, i coś w stylu małego wychodka, ale nie otwieram tego, no chyba że myje okna :lol:

To pewnie taki "rzygacz?" :mrgreen: ,chciałabym mieć choć to.ja mam w kuchni poszerzony wybieg na parapecie osiatkowany dla Bejbi bo to 10 piętro.
Obrazek ,

vailet

[poprzednia][następna]