meksykanka
Renifer
taizu
AgaPap
ewagrz
AniaWrocław
popi
edka11
BUSIO
wiora
ewick
Broszka
Duszek686
kociasia
milena
Lanua
agiag
Mam nadzieję,że nikogo nie pominęłam

Karol
Zara
i Ziółko 
jessi74 pisze:jessi74 pisze:Marlon pisze:Tylko Jessi74 nie otrzymała paczki, tu zawiniła jedynie poczta.
Pieniądze już przesłane do jessi74, lalka zorientuje sie na poczcie co z paczką jak będzie miała wolne w dzień, pracuje od 7 do 19. Jessi74 daj znać jak kasa dojdzie albo paczka.
bo tylko do mnie miał fant iść pocztąAgonis jest z tego samego miasta , ale fantów tez nie mogła sie doczekać
![]()
Marlon, po Twojej interwencji nastąpił natychmiastowy zwrot pieniędzy na moje konto. Dziękuję za Twoje zaangażowanie.
Ale wracając do lalka999 to obiecała ona przesłać potwierdzenie nadania i poprosiłam ją też o potwierdzenie złożenia reklamacji na poczcie, bo takową rzekomo złożyła. Poczekam tutaj, żeby wyjaśnić sprawę.
no niestety maila z potwierdzeniem nadania nie otrzymałam do tej pory, ani potwierdzenia złożenia reklamacji , sprawa jest więc oczywista dla mnie, że po interwencji na wątku chorej kotki otrzymałam zwrot pieniędzy, żeby mnie uspokoić i tym samym żebym nie "bruździła" na wątku, uznaję że żadnej wysyłki nie było, mimo że już dawno bazarek zakończony![]()
na wątku komentarzowym wystawię negatyw
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości