Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bulba pisze:kristinbb pisze:A ja nie umiem szukać w lumpeksie,
koleżanki potrafią a ja nie
Ja właśnie też nie potrafięA Kasieńka zawsze coś ładnego i fajnego wypatrzy
Do tego też trzeba mieć talent
Betaka pisze:Witam!
Tyle mnie nie było na forum, ale wiedziałam, kiedy wrócić.Wprost na świeżutkie fotki Arielka - miodzio
![]()
No i zdązyłam przed Twoim urlopem. Już teraz życzę Ci udanego wypoczynku i pieknych okazów bursztynów (bo chyba nad morze się wybierasz?).
kropkaXL pisze:Betaka pisze:Witam!
Tyle mnie nie było na forum, ale wiedziałam, kiedy wrócić.Wprost na świeżutkie fotki Arielka - miodzio
![]()
No i zdązyłam przed Twoim urlopem. Już teraz życzę Ci udanego wypoczynku i pieknych okazów bursztynów (bo chyba nad morze się wybierasz?).
Beatko!!!!-no jesteś nareszcie,bo zaczynałam sie niepokoić,że coś sie stało!
Ja jestem na urlopie!-od poczatku sierpnia!
Mam nadzieję,że coś uzbieram,bo na naleweczkę potrzebne,a jakby sie cos ładnego trafiło,to nie wyrzucę
kocurzyca41 pisze:I brzucholek okrąglejszy się zrobił.Nalewkę bursztynową robisz?
Betaka pisze:kropkaXL pisze:Betaka pisze:Witam!
![]()
Beatko!!!!-no jesteś nareszcie,bo zaczynałam sie niepokoić,że coś sie stało!
Ja jestem na urlopie!-od poczatku sierpnia!
Mam nadzieję,że coś uzbieram,bo na naleweczkę potrzebne,a jakby sie cos ładnego trafiło,to nie wyrzucę
To niech będzie okaz taki, że do naleweczki go będzie żal.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości