KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 18, 2011 10:17 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Mara S pisze:Ja mogę wziąść niedzielę wieczór.

Dziś mogę też być ale 17-19 więc dość wcześnie jak na mnie i też raczej na szybko

Mara dzięk za dzisiaj i za niedzielę - ja naprawdę nie mogę dzisiaj :oops:

Postaram się po pracy w sobotę wieczorem- ale to tez wtedy tylko na 1,5 godz. bo poźniej nie miała bym czym wrócić.

Dorota Wojciechowska pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 15.08.-21.08.2011
15.08. pon. rano Beatkawie. Teresa
16.08. wt. rano MaraS. wie. Jadzia
17.08. śr. rano Beatka wie. Jadzia,Marta
18.08. czw.rano Gosia, Jadzia, Marta wie. Mara
19.08. piat rano Beatka wie.brak
20.08. sob. rano brak wie. Dorota
21.08. niedz. rano Dorota wie. Mara
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw sie 18, 2011 12:50 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Żwirek się kończy ale za poprzedni jeszcze nie zapłaciliśmy....

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Czw sie 18, 2011 14:09 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Proszę mnie zapisać piatek wieczorem czyli jutro tylko nie wiem czy po miesiącu rozpoznam koty
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, zyskałby na tym człowiek, a stracił kot.

Mark Twain

wiesiak

Od: Nie sty 09, 2011 21:20

Post » Czw sie 18, 2011 20:05 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Uffff dosc na dzien dzisiejszy.
Rano od 9.30 dyzur wprawdzie do pomocy Gosia i Marta ale rano obsluzenie lekowo to koszmar wszystkie biora.
Zaznaczone wszystko w kartach.
Skonczylam ok 12 w miedzy czasie Piotrus zabral Tri z targu na sterylke i jej male rude do przegladu.
Potem zalatwianie klaty dla nich, pozyczylam wlasna od p.Marysi.
Dlatego zeby choc 1 dzien byla kotka po sterylce osobno.
Potem na godz. 14 do Lupusa z malymi rudymi bo tylko zostaly odpchlone.
W miedzyczasie u mnie na osiedlu administratorka zadzwonila ze pod samochodem znalazla male kocie wiec tez trzeba bylo je przejac tj.nowy maly Klakier. No moze nie trzeba ale jak tu nie pomoc.
Kotki dokladnie przebadanie obejrzane ze wszystkich stron,odrobaczone phyrantelum /naszykowalam po 0,1ml dla wszystkich na jutro i sobote - podaje sie 3 dni pod rzad -jutro zaniose/ dzis juz dostaly u weta.
I tak rude oprocz ogromnych il.pchel ok. pchly opanowane.
Jedno to dziewczynka a drugie chlopczyk i wlasnie chlopczyk ma lysy nosek zrobili zeskrobiny podejrzenie o grzybka ale nie koniecznie, bedzie wynik w poniedz. /chlopczyk to ten bialo rudy/
Podobno pani ktora je wczoraj z Piotrem schytala i przywiozla ma zabrac maluchy i zapl.za usluge wet.zobaczymy jak to bedzie, bo cos mi sie ta dziewczyna nie widzi typ P.Roma od Kasi meczaca do bolu. Zdaje sie ze se zas narobilam. :mrgreen:
Natomiast maly Klakierek ma chore oczko trzeba smarowac 2xdz neomecyna obydwa oczka to dobre tez. Poza tym na razie innych oznak chorobowych brak - potem sie okaże. :cry:
I tak jutro mozna by mamuske dolaczyc do rudasow, narazie jest w klacie w przedsionku.
A male w pozyczonej klacie na zdrowej pod sciana.
Maly Klakierek zajal boks po Burusiach, Burusie luz - blus zadowolone jak diabli.
Przyjechalismy z malymi ok.16 umylam klate, odkazilam boks wszystko kolo tych malcow, w miedzy czasie Wiesiu pojechal odebrac Tri i tak nam zeszlo do 17.30
Wszystkie b.ladnie jedza /kupilam im 5 saszetek Juniorka Whiskasa to 2 juz zdadly na jutro zostaly 3/
A w domu tez obrobka kolo 14 szt lekowo,jedzeniowo kuwetowo - sprzatajaco.
Po prostu koniec swiata z tymi kotami :lol:
A jutro od nowa do kontroli z Miodkiem i Dixi.
Zastrzyki na Kch i dostarczyc phyrantelum.
I tam mi schodzi zycie na kotach, ale dobrze ze zeszlam na koty a nie na psy :lol:
Byloby gorzej :ryk:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Czw sie 18, 2011 21:30 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

W sobote do kontroli do Almawetu Klimek,Fredka,Kaja leki sie koncza i jest to koniecznie.
Kto z nimi pojedzie?
Jak co to zabrac ich ksiazeczki zeby bylo wszystko wpisane.

jadziaII

Post » Czw sie 18, 2011 22:58 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Moge wziasc sobote rano - obsluzyc lekowo i wszysstko inne, ale niech sie ktos zaoferuje jechac z kotami do kontroli, jak bede jutro to moge uzgodnic godz.

jadziaII

Post » Pt sie 19, 2011 7:47 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 15.08.-21.08.2011
19.08. piat rano Beatka wie. Wiesia
20.08. sob. rano Jadzia wie. Dorota !!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!! Słuchajcie ja chyba bedę miała problem z tym dyżurem !!!!! W pracy mamy imprezę i bedę chyba do 20-tej, później nie mam za bardzo autobusu do kociej chatki a juz o powrotnym nie wspomnę.
Może ktos da radę jednak wziąść sobotę.
Teresa a może ty jak juz wrócisz z delegacji :?: :?: :?:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pt sie 19, 2011 9:13 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Co do leczenia - to Klimek i Fredka nie za ciekawie :( Ja niestety znów wyjeżdżam dziś i wracam dopiero w niedzielę ale w międzyczasie Jadzia załatwiła przeniesienie wizyty na dziś i z nimi podskoczę :ok:

Mara S

Post » Pt sie 19, 2011 10:03 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Dostałam info od Gosi odnośnie mojego dyzuru sobotniego.
Dyżurek bierze Asia i Bogusia :1luvu: :1luvu: :1luvu: bardzo wam dziewczyny dziękuję :1luvu: :1luvu:

GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 15.08.-21.08.2011
19.08. piat rano Beatka wie. Wiesia, Gosia
20.08. sob. rano Jadzia wie. Asia i Bogusia

Niestety poźniej zrobie grafik na następny tydzień (teraz dużo pracy mam w pracy :ryk: ) i proszę juz myśleć kto i kiedy :kotek: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pt sie 19, 2011 11:24 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 22.08.-28.08.2011 r.
22.08. pon. rano brak wie. brak
23.08. wt. rano brak wie. brak
24.08. śr. rano brak wie. brak
25.08. czw.rano brak wie. brak
26.08. piat rano brak wie. brak
27.08. sob. rano brak wie. brak
28.08. niedz. rano brak wie. Dorota

Zapraszam do zapełniania :D :1luvu: :ok: Z tego co wiem to Teresa jeszcze tydzień będzie na delegacji w Polsce i Cookie chyba tez nadal ma urlop :?
Ja zdeklaruję się na któryś poranek ale nie w poniedziałek - zobaczymy
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pt sie 19, 2011 12:25 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Dziś szcęśliwie zostały podpisane dokumenty adopcyjne i EWITA ma już swój nowy dom. Będzie mieszkać w Sosnowcu obok DOROTKI :P .
Nowa właścicielka jes starsza Pani, Ewka będzie jedynym zierzątkiem, przeszła 2tyg. okres próbny i zaliczyła po za jednym stłuczonym świecznikiem. :kotek: :kotek:
Obrazek

felinae

Od: Pt paź 26, 2007 12:32

Post » Pt sie 19, 2011 12:45 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

felinae pisze:Dziś szcęśliwie zostały podpisane dokumenty adopcyjne i EWITA ma już swój nowy dom. Będzie mieszkać w Sosnowcu obok DOROTKI :P .
Nowa właścicielka jes starsza Pani, Ewka będzie jedynym zierzątkiem, przeszła 2tyg. okres próbny i zaliczyła po za jednym stłuczonym świecznikiem. :kotek: :kotek:

Oj super wieści - Ewitka wraca na "stare śmieci" :ok: Super wiadomosć, bo to taka specyficzna kicia :D Długi tymczas miałaś super że ze kolejnym szczęśliwym zakończeniem :kotek: :ok: :kotek: :ok:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pt sie 19, 2011 13:41 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

po dyżurze :
kwarantanna- leki podane, posprzątane. Klimek faktycznie wygląda jakby przechodził nawrót choroby.
Reszta w porządku. Maluchowi ,zapomniałam jak ma na imię,chyba Klakier podałam Immunodol bo też kicha.
na zdrowej:
kotkę po sterylce dałam do maluchów.One są przesłodkie, ale trochę wystraszone,szczególnie jeden(ten jaśniejszy)
Gapa coś kichał,może jestem przewrażliwiona,trzeba go obserwować. Dzisiaj nawet podszedł do głaskania.Z innymi kotami ok.

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Pt sie 19, 2011 15:25 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Dorota Wojciechowska pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 22.08.-28.08.2011 r.

Zapraszam do zapełniania :D :1luvu: :ok: Z tego co wiem to Teresa jeszcze tydzień będzie na delegacji w Polsce i Cookie chyba tez nadal ma urlop :?

Wtorek wieczór

Mara S

Post » Pt sie 19, 2011 16:52 Re: KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Dorota Wojciechowska pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 22.08.-28.08.2011 r.

TO JA POPROSZĘ O TEM PONIEDZIAŁEK RANO
Obrazek

felinae

Od: Pt paź 26, 2007 12:32

[poprzednia][następna]