Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:8Oo czym Ty miauczysz, Inus? Chodzi o jakies prawdziwe gory o takiej nazwie, czy to tylko nazwa miejscowosci? Niemniej jednak-cudna nazwa
Nie wiem, dokladnie gdzie, ale gdzies na slasku chyba gornym jest miejscowosc o nazwie KOTY
Myszolandia pisze:ja nie moge z kocich gadek,na to trza wąt,taki przyklejony na górze,jako ważny![]()
![]()
ula-misia pisze:Witamy![]()
![]()
Kociara82 pisze::D sis, ale na tym watku musialyby miaukolic tylko koty, Duzi ani mru mru, zakaz!
MalgWroclaw pisze:Cześć Inko, Kulko, chyba jakaś pogoda jest dziwna.
Co robicie? My spałyśmy trochę na słońcu.
Fasolka
MalgWroclaw pisze:Koty tam pewnie są, jak wszędzie, bo blisko Trzebnica. Ale czy wszystkie szczęśliwe, to wątpię.
Fasolka realistka
MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Koty tam pewnie są, jak wszędzie, bo blisko Trzebnica. Ale czy wszystkie szczęśliwe, to wątpię.
Fasolka realistka
No ale w Trzebnicy na rynku podobno powstał pomnik kotów.
Inka
Kociara82 pisze:MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Koty tam pewnie są, jak wszędzie, bo blisko Trzebnica. Ale czy wszystkie szczęśliwe, to wątpię.
Fasolka realistka
No ale w Trzebnicy na rynku podobno powstał pomnik kotów.
Inka
fajnie
MaryLux pisze:A, rozumiem... A jeszcze dalej ode mnie, jeszcze kawałek za domem Fasolki, to jest dzielnica Psie Pole, tam kiedyś dawno temu była jakaś bitwa i moja Duża się o niej uczyła w szkole.
Inka
juana pisze:MaryLux pisze:A, rozumiem... A jeszcze dalej ode mnie, jeszcze kawałek za domem Fasolki, to jest dzielnica Psie Pole, tam kiedyś dawno temu była jakaś bitwa i moja Duża się o niej uczyła w szkole.
Inka
Cześć Inko![]()
To i tak nicMoja Duża w tym innym kraju mieszka na osiedlu Baranki
![]()
![]()
![]()
Rysiek![]()
MalgWroclaw pisze:MaryLux pisze:To o 18.20 zaczął lać straszeczniocki deszcz.
U nas nie padało.
Fasolka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, PanPawel i 31 gości