RTOZ KAN! PILNIE dt/ds/$$$! KRACH FINANSOWY W KAN!! POMOCY!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 17, 2011 21:28 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE dt/ds/$! Nówki i foto-pozdro z ds

Nie wyobrażam sobie dalej funkcjonować bez szybkich adopcji :cry: :cry: :cry: Oto dorosłe koty do adopcji.

1.Mańka
2.Wiki
3.Donia
4.Aleks
5.Lola
6.Laki
7.Sara
8.Kalinka
9.Klara
10.Mamba - nowa

Młodzież i maluchy

1.Kropka
2.Bella - nowa
3.Ola
4.Ala - nowa
5.Bambo - nowy
6.Zuzia
7.Kacperek
8.Zenuś
9.Lusia
10.Fila
11.Fifi
12.Franio
13.Hania

Do tego dwójka dzieci Mamby / czarnej kotki bez przedniej stopki / - bojaźliwe - nowe
Trzy kotki ze wsi
Dwie kotki z działek
Siedem bojaźliwych / 3 wykupione ze schroniska i 4 złapane pod blokiem / jedno z nich ma uszkodzony nerw w przedniej łapce - prawdopodobnie zawiesiło się przeciskając się przez okienko piwniczne.

Razem - 38 :cry: a adopcji jak na lekarstwo.
Nawet nie wszystkie są ogłoszone , bo zginą w tej dużej ilości.
Ostatnio edytowano Śro sie 31, 2011 19:28 przez andzelika1952, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Śro sie 17, 2011 21:41 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE dt/ds/$! Nówki i foto-pozdro z ds

We Wrocławiu z adopcjami też bardzo krucho.

http://allegro.pl/2-5-miesieczne-kociak ... 17792.html
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Czw sie 18, 2011 3:29 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE dt/ds/$! Nówki i foto-pozdro z ds

Chyba wszedzie zle z poszukwaniem domow, wakacje, wiecej kotow traci domy niz je zyskuje.

Andzeliko, jak sobie radzisz? Jakas mala nadzieja na kawalek podlogi?

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Czw sie 18, 2011 8:00 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE dt/ds/$! Nówki i foto-pozdro z ds

kociamysza pisze:Chyba wszedzie zle z poszukwaniem domow, wakacje, wiecej kotow traci domy niz je zyskuje.

Już sobie praktycznie nie radzę. Gdzie mogłam poumieszczałam kociaki , ale ukrywanie ich w pomieszczeniach piwnicznych jest już niemożliwe ze względu na ilość.
Niestety, nie mamy nadziei na jakiś lokal. Od wielu tygodni nie ma dnia abyśmy gdzieś nie szukały , nie rozmawiały. Odmowa jest ze względu ,że to dla kotów. :cry: Jesteśmy także po wielkiej awanturze z młodym właścicielem części działki / tam gdzie była pierwsza siedziba KAN /. Zabronił swojej ciotce pozwolenia na postawienie kontenerów na ich wspólnej działce. Groził ,że potruje koty i spali kontenery. Teraz wyszedł z propozycją ,że za 1000 zł miesięcznie możemy je postawić.Chore :oops:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Czw sie 18, 2011 8:56 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE dt/ds/$! Nówki i foto-pozdro z ds

Wszędzie wysyp maluchów , a brak lokalu dodatkowo komplikuje sprawę. :(
A z tą działką to facet chyba oszalał :strach: drań :evil:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Czw sie 18, 2011 10:01 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE dt/ds/$! Nówki i foto-pozdro z ds

nowe fotki Zuzi...

Obrazek Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Czw sie 18, 2011 10:02 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE dt/ds/$! Nówki i foto-pozdro z ds

jedna z wielu nówek...

Bambo to od kilku dni nasz nowy chłopczyk ok. 2 mieś. Bambo miał cały brzuszek, stopki i ogonek sklejone smołą. Część już wyczyściliśmy. Kociak jest cudowny, nadstawia główkę do głaskania, bródkę do smyrania, że aż nogi miękną. Jest odrobaczony, odpchlony i dzisiaj zaszczepiony.
Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw sie 18, 2011 10:32 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE dt/ds/$! Nówki i foto-pozdro z ds

cyt. za andżeliką... cd - stan ogłoszeń na 24.08.

Dorosłe koty do adopcji:

1.Mańka
2.Wiki
3.Donia
4.Aleks
5.Lola = wykupione przez slapcio u MartynaP
6.Laki
7.Sara = wykupione przez slapcio u MartynaP
8.Kalinka
9.Klara
10.Mamba - nowa = = brak ogłoszenia i fot

Młodzież i maluchy

1.Kropka
2.Bella - nowa = brak ogłoszenia i fot
3.Ola
4.Ala - nowa = brak ogłoszenia i fot
5.Bambo - nowy = brak ogłoszenia
6.Zuzia
7.Kacperek = wykupione przez slapcio u MartynaP
8.Zenuś = wykupione przez slapcio u MartynaP
9.Lusia = wykupione przez slapcio u MartynaP
10.Fila
11.Fifi
12.Franio
13.Hania

Do tego
:arrow: trójka dzieci Mamby = brak ogłoszenia i fotek (czarnej kotki bez przedniej stopki) - bojaźliwe - nowe.
:arrow: Trzy kotki ze wsi i dwie kotki z działek - są w poście, foty też. = wykupione przez slapcio u MartynaP

:arrow: Siedem bojaźliwych /= brak ogłoszenia i fot/ (3 wykupione ze schroniska i 4 złapane pod blokiem); jedno z nich ma uszkodzony nerw w przedniej łapce - prawdopodobnie zawiesiło się przeciskając się przez okienko piwniczne.
Ostatnio edytowano Śro sie 24, 2011 11:33 przez Hanulka, łącznie edytowano 2 razy
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw sie 18, 2011 11:50 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE dt/ds/$! Nówki i foto-pozdro z ds

andzelika1952 pisze:
kociamysza pisze:Chyba wszedzie zle z poszukwaniem domow, wakacje, wiecej kotow traci domy niz je zyskuje.

Już sobie praktycznie nie radzę. Gdzie mogłam poumieszczałam kociaki , ale ukrywanie ich w pomieszczeniach piwnicznych jest już niemożliwe ze względu na ilość.
Niestety, nie mamy nadziei na jakiś lokal. Od wielu tygodni nie ma dnia abyśmy gdzieś nie szukały , nie rozmawiały. Odmowa jest ze względu ,że to dla kotów. :cry: Jesteśmy także po wielkiej awanturze z młodym właścicielem części działki / tam gdzie była pierwsza siedziba KAN /. Zabronił swojej ciotce pozwolenia na postawienie kontenerów na ich wspólnej działce. Groził ,że potruje koty i spali kontenery. Teraz wyszedł z propozycją ,że za 1000 zł miesięcznie możemy je postawić.Chore :oops:

Wyc mi sie chce z mojej bezsilnosci!

Pomyslmy CO jeszcze mozemy zrobic? Gdzie pisac?

Dostepna bede w przyszlym tygodniu, teraz dobry komp mam tylko okolo 6 rano :mrgreen:

kociamysza

Post » Czw sie 18, 2011 16:09 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE dt/ds/$! Nówki! PILNE ogłoszenia!

Tak jak pisałam na maluchach, dokupiłam czwarty pakiet. To wszystko, co moge zrobić w tym miesiącu :( Acha, jesliby były gotowe teksty/zdjęcia to moze najzręczniej bezposrednio słac je do MartynaP u której zamawiałam, bo ja w necie teraz bywam z doskoku i nie codziennie :roll: Ja jej powiem że z Radomska to "moje" :wink:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Czw sie 18, 2011 16:25 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE dt/ds/$! Nówki! PILNE ogłoszenia!

slapcio pisze:Tak jak pisałam na maluchach, dokupiłam czwarty pakiet. To wszystko, co moge zrobić w tym miesiącu :( Acha, jesliby były gotowe teksty/zdjęcia to moze najzręczniej bezposrednio słac je do MartynaP u której zamawiałam, bo ja w necie teraz bywam z doskoku i nie codziennie :roll: Ja jej powiem że z Radomska to "moje" :wink:

Nowy komp powinnam miec w piatek, albo w poniedzialek, wczesniej nic nie zdzialam, wszystkie gotowce szlag trafil

kociamysza

Post » Czw sie 18, 2011 16:26 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE dt/ds/$! Nówki! PILNE ogłoszenia!

Wiadomosc dnia, dla rozladowania :)

SNIEG U NAS PADA!

kociamysza

Post » Czw sie 18, 2011 18:18 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE dt/ds/$! Nówki! PILNE ogłoszenia!

mam nadzieję, że jak przejdzie nowa ustawa, to będą inaczej śpiewać w Radomsku, bo tam mają być jakieś większe obowiązki na samorząd nałożone; a teraz przed wyborami nie dałoby rady jakiegoś sojuszu zawiązać?
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Czw sie 18, 2011 21:13 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE dt/ds/$! Nówki! PILNE ogłoszenia!

http://allegro.pl/2-5-miesieczne-kociak ... 17792.html

Wczoraj zrobiłam allegro Zenusiowi, Lusi i Kacperkowi. Brak mi tylko czasu, aby ogłoszenia wklejać na inne strony. Gdyby ktoś chciał kopiować i wklejać, zmieniając jeśli wola.
Obrazek

majka2222

Post » Czw sie 18, 2011 22:04 Re: KOCIA ARKA NOEGO - PILNIE dt/ds/$! Nówki! PILNE ogłoszenia!

https://picasaweb.google.com/1150572773 ... directlink
I jeszcze link do zdjęć z dzisiejszego marszu zwierząt pod sejm - zdjęcia Zofia&Sasza
Z ostatniej chwili
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... etami.html
Obrazek

majka2222

[poprzednia][następna]