Afra666 pisze:A czym będziesz prać koty? W sensie jakim szamponem? Bo ja chyba mojego tez wypiorę, po pobycie nad jeziorem śmierdzi rybami

i nie mam pojęcia jaki szampon kupić

koniecznie porób zdjęcia kotow w trakcie pranie

Zdjecia juz kiedys Rysia byly ,jak byl prany -tym razem jak bede prac sama,to zdjec nie dam rady zrobic
Piore kotka w szamponach firmy Lavender Love-z tej firmy mam tez puder. Zaraz poszukam Ci linka do stronki
Czyli Maria proponujesz ,by napudrowac w srode wieczorem,wyprac w czwartek wieczorem?A w piatek do Alinki na wyczesanie? Mamy u nas upal i myslalam ,ze jak rano wypiore to koteczek bedzie suchutki do popoludnia-moje koty zrzucaja futro na potege

Ja obecnie bede miec chyba sfinksy-bo wydaje mi sie ,ze ilosc futra zrzucanego jest wieksza od odrastania

Rys zgubil polowe szerokosci ogona,Gucio 2/3 -U Rysia na brzuszku miedzy lokami widac skorke,Gucio na brzuszku ma gaszcz nowych wloskow

Smakusia jest polowa normalnej Smakusi jak chodzi o feterko.
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.