Zaginal niebieski kot Edzio, W-wa Ursynow ok ul Bekasow

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 10, 2011 0:13 Zaginal niebieski kot Edzio, W-wa Ursynow ok ul Bekasow

Witam serdecznie, nie jestem pewna czy lokuje moje ogloszenie we wlasciwym miejscu forum.. 4 sierpnia w W-wie, Ursynow okolice ul Bekasow zaginal 12 letni kot Edzio. Wyglada jak niebieski brytyjczyk. Nie jest rasowy, ma czip, jest lagodny ale nieufny wobec obcych. Zawsze trzymal sie blisko domu i wracal na noc. Bedziemy wdzieczni za kazda informacje. tel 48 601 206 220, magda

edziuchna

Od: Śro sie 10, 2011 0:00

Post » Czw sie 18, 2011 14:25 Re: Zaginal niebieski kot Edzio, W-wa Ursynow ok ul Bekasow

I jak?

Danzig

Od: Pt sty 15, 2010 16:09

Post » Pt sie 19, 2011 8:26 Re: Zaginal niebieski kot Edzio, W-wa Ursynow ok ul Bekasow

niestety cisza na wszystkich frontach

edziuchna

Post » Pt sie 19, 2011 9:13 Re: Zaginal niebieski kot Edzio, W-wa Ursynow ok ul Bekasow

Czy poza apelem na Miau zrobiłas jakies ogłoszenia ze zdjęciem i nagrodą dla znalazcy?
Trzeba rozwieszać takie ogłoszenia wszędzie,gdzie dostaniesz pozwolenie,samo czekanie nic nie da!
Sklepy zoo,lecznice,schroniska,słupy ogłoszeniowe-to są miejsca,gdzie powinny wisieć ogłoszenia.Podzwoń po schroniskach,popytaj dzieci,okolicznych meneli.Szukaj w okolicznych krzakach,piwnicach,dopytaj osoby chodzące z psami,starsze panie,wysiadujące w oknach,na ławeczkach.I szukaj wieczorami,weź ze sobą chrupki(jeśli je lubił) w plastikowym pojemniku i potrząsaj nim,może to mu sie przypomni i wyjdzie z zakamarków.No cóż-życze powodzenia-ja swoją kotkę znalazłam po 9 tygodniach,ale nie ustawałam w poszukiwaniach.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie sie 21, 2011 8:25 Re: Zaginal niebieski kot Edzio, W-wa Ursynow ok ul Bekasow

Kropka dzieki, ogloszenie na miau to nie jedyna metoda poszukiwan.... Twoj przypadek daje nadzieje, pozdrawiam

edziuchna