anulka111 pisze:Z Rysiem tworza szajke rudych -ostatnio znow przylapalam ich na lezeniu razem -Rys lizal jej czubek głowy-on chyba mysli ,ze ona jest troche wyrosnietym kotem mco
Z niezwykle długimi uszami

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Z Rysiem tworza szajke rudych -ostatnio znow przylapalam ich na lezeniu razem -Rys lizal jej czubek głowy-on chyba mysli ,ze ona jest troche wyrosnietym kotem mco
Gosiara pisze:Aniu mam dla Ciebie obraz od Amandy byłaś chora nie chciałam Cię kłopotać,kiedy Ci go mogę podrzucić?
MalgWroclaw pisze:anulka111 pisze:Z Rysiem tworza szajke rudych -ostatnio znow przylapalam ich na lezeniu razem -Rys lizal jej czubek głowy-on chyba mysli ,ze ona jest troche wyrosnietym kotem mco
Z niezwykle długimi uszami
anulka111 pisze:Witajcie -wrocilam-rety jak goraco![]()
Jutro rano wypiore Rysia,pod wieczor Alinka mi go pomoze wyczesac ,by byl tak piekny jak tylko sie daPrzymierzam sie tez do prania Smakusi
ale nie wiem ,czy chudzine wypiore
Hmmmmmmmmmm Gucio bedzie wyzwaniem -mam ochote mu choc tylek w wannie fajnie wyprac....ale nie wiem ,czy sie dowaze
![]()
Dzis zas -coz nadeszla pora porzadkowania balkonu- teraz juz tylko wrzosce beda na balkonie-na razie piesek do wyprowadzenia,potme walka z balkonem ,by zrobilo sie na nim pieknie
![]()
A kupilam 3doniczki floksow przed blok-znowu musze tam wyryś dolek
(wiem to nie bedzie latwe)-floksy maja dosc ognisty kolorek i beda sie fajnie komponowac z tym co tam juz sobie siedzi
-o ile przezyja zime
anulka111 pisze::lol: Rys sie na mnie na pewno wkurzyi reszta tez
-zobacze ,co mi wyjdzie z planow prania-Rys umowiony na 18 do Alinki ,wiec z rana musi byc wyprany-bedzie pierwszy raz prany w dwoch szamponach i zobaczymy ,jakie bedzie mial futerko po
jeden to odtluszczajacy ,drugi to teksturujacy prostujacy pewne loki na brzuszku
![]()
Mam tez probke pasty goop.....ale poniewaz jego ogon jest ok-to mu tego nie bede nakladac
anulka111 pisze:Rys jest cierpliwy-juz nawet lapowke na po mam![]()
Zastanawiam sie nad praniem reszty-choc wiem ,ze pranie Gucia grozi kalectwem dla mnie i wizyta u chirurga-zas pranie Smakusi oznaczac mzoe ,ze panna sie trwale obrazi i bedzie miala dlugo kociego focha![]()
![]()
A z drugiej strony-moje kociaste duzo balkonuja,parapetuja-a pyli sie i dlateog uwazam,ze takie jedno letnie pranie by im sie przydalozobaczymy ,co z planow wyjdzie
mar9 pisze:anulka111 pisze:Rys jest cierpliwy-juz nawet lapowke na po mam![]()
Zastanawiam sie nad praniem reszty-choc wiem ,ze pranie Gucia grozi kalectwem dla mnie i wizyta u chirurga-zas pranie Smakusi oznaczac mzoe ,ze panna sie trwale obrazi i bedzie miala dlugo kociego focha![]()
![]()
A z drugiej strony-moje kociaste duzo balkonuja,parapetuja-a pyli sie i dlateog uwazam,ze takie jedno letnie pranie by im sie przydalozobaczymy ,co z planow wyjdzie
a nie możesz ich zbałamucić kocimiętką albo inkszym bałamutnym środkiem albo po prostu zawieźć do kociego fryzjera, chyba cuś takiego już się pojawiło w okolicy, tak coś mi się wydaje
anulka111 pisze:mar9 pisze:anulka111 pisze:Rys jest cierpliwy-juz nawet lapowke na po mam![]()
![]()
a nie możesz ich zbałamucić kocimiętką albo inkszym bałamutnym środkiem albo po prostu zawieźć do kociego fryzjera, chyba cuś takiego już się pojawiło w okolicy, tak coś mi się wydaje
Do Alinki biegamy regularniena porzadki z sierscia kudlatkow-ale poniewaz Smakusia nie byla nigdy prana ,to zastanawiam sie ,czy jej pierwszy raz nie uprac w prezencie na 4te urodzinki
ktore ma 23
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 455 gości