PAKT CZAROWNIC XXVI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 18, 2011 10:00 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Siostra Prezes w krótkiej rozmowie telefonicznej poinformowała mnie, że pomysł beci_83 uważa za doskonały :ok:

Ja proponuję takie ujęcie tematu:

Oprócz głównego kandydata równolegle głosujemy nad kandydaturą bidy potrzebującej pakietu ogłoszeń.

Dolabra - REWELKA :ryk: :piwa: :ryk: :piwa:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw sie 18, 2011 10:02 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Cześć wiedżmy :x
Boli mnie łepek .któryś dzień z kolei,kota jest wysoce podejrzana o hodowanie jakiegoś choróbska w sobie :roll:
W pracy wczoraj był horror(policja i te sprawy 8O )Jak na parę dni po urlopie to mam dosyć :?
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Czw sie 18, 2011 10:12 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Kotko doroty mnie też już któryś dzień z rzędu boli głowa :? . A mój mąż, który dosłownie rzuca się i kręci jak szalony podczas snu dziś w nocy... spadł z łóżka :ryk: :ryk: . Ubaw po pachy. Już mu powiedziałam że będzie spał sam.
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Czw sie 18, 2011 10:21 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Fajny pomysł z ogłoszeniami :ok: Sama zamawiam, bo brak czasu nie pozwala zająć sie właśnie tym.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw sie 18, 2011 10:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

jestem ZA pomysłem Beci
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Czw sie 18, 2011 10:25 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Ja też jestem zdecydowanie za :).
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Czw sie 18, 2011 10:27 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Taaa,spadł,lepiej się przyznaj że,sama go zepchnęłaś :mrgreen:

Muszę się wybrać do apteki(koło mnie w aptece mierzą ciśnienie).Jak byłam u mamy,też bolała mnie głowa,mam zmierzyła mi cisnienie i :strach: :strach: :strach: 80/60 8O .Zawsze miałam niskie ciśnienie ale aż tak.Mam stwierdziła że,wcale się nie dziwi że,głowa mnie boli ,dziwi ją tylko że,ja jeszcze żyję z takim ciśnieniem :roll:

Kocica śpi,dziwne jak na nią,oj czeka nas wizyta u wujka w zielonym garniturku :evil: Pójdzie stówka jak nic,eech życie :roll:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Czw sie 18, 2011 10:37 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Trinity36 pisze:A czarnuszki podobno przyjmuje psiama.. :twisted: :twisted: (sorki, o sobie też tak bym mogła powiedzieć, ale nie mogłam się powstrzymać :D)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

charm pisze:
psiama pisze:Moja WET to kociara serca największego :1luvu: . Wspiera jedno ze schronisk przeglądając jego koty.

a mogę wiedzieć kto to (i w jakiej lecznicy)? W sumie to też "moje tereny" choć ja nie planuję zmieniać weta ;)

Oczywiście Charm. Ja już Ci kiedyś wspominałam o dr. Ewelinie Pałys. Obecnie przyjmuje we własnym już gabinecie w Katowicach na Józefowskiej 100 (chyba 100 :roll: ) i serdecznie Ci polecam do niej zajrzeć. To wyjątkowa lecznica, w której odratowani rezydenci spacerują luzem :D Będziesz potrzebowała fon czy coś – daj znać :wink: .

Jasdorku, o raju, jaka cudna rodzinka :1luvu: . Niestety ludzie często obiecują i na obietnicach się kończy. W sumie szczęście, że tylko trzy, a nie np. osiem. Ciachnąć trzeba mamunię … :roll:

Beciu, ja też źle znoszę te wszystkie kłótnie i swary około głosowaniowe na Krvt. One rozwalają wszystko …

Dolabra, może okaże się, że Wasz nowy pracodawca będzie lepszy, za co trzymam ! :ok:

A propos stanów nerwowych, stanów przedrozwodowych i bóli głowy oraz innej maści … słyszałam, że dokonujące się burze magnetyczne na słońcu bardzo negatywnie odbijają się na samopoczuciu :roll: . Ale w końcu miną :ok:

Powtórzywszy, uwazam pomysł Beci związany z opłacaniem pakietu ogłoszeniowego za bardzo sensowny ! :ok: :ok: :ok:

Wujek w zielonym garniturku … :ryk:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw sie 18, 2011 10:43 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Psiama - może być jeszcze Męczywujek :mrgreen:

Te burze na słońcu mnie przekonują bo mi sie ostatnio migrenu wróciły i bez paczuszki ulubionej amunicji na S. z domu nie wychodzę :x
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw sie 18, 2011 10:45 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

kotka doroty pisze:Taaa,spadł,lepiej się przyznaj że,sama go zepchnęłaś :mrgreen:

Tym razem nie. Ale jak jeszcze raz dostanę z łokcia to nie omieszkam :evil: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Post » Czw sie 18, 2011 10:46 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Siej się psiamo,śmiej :ryk: :ryk:
Jak nas wujek zobaczy to wcale mu nie będzie do smiechu,zrobi w tył zwrot i pomaszeruje po taaaaakie długie rękawice :mrgreen:
Kocica baardzo go lubi ale jak go nie widzi :mrgreen: na jego widok dostaje tysiąca łap,miliona pazurów a o paszczach robiących phhhhyyyyy....nawet nie wspomnę :mrgreen:
Za to po wizycie kota sama grzecznie wędruje do transporterka -MRUCZĄC 8O
Ot kota,pól beczki soli zjesz a nie zrozumiesz :roll:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Czw sie 18, 2011 10:52 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Kotko, ja sobie wyobraziłam to Twoje wielogłowe smoczysko mruczące postfactum. Bardzo barwnie to opisałaś :mrgreen:

AYO, coś musi być w powietrzu bo obserwuję nadmierną drażliwośc społęczną uwzgledniwszy siebie :D Współczuję migren Tobie i pozostałym ... :roll:
Obrazek

psiama

Post » Czw sie 18, 2011 10:55 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

psiama pisze:Kotko, ja sobie wyobraziłam to Twoje wielogłowe smoczysko mruczące postfactum. Bardzo barwnie to opisałaś :mrgreen:

AYO, coś musi być w powietrzu bo obserwuję nadmierną drażliwośc społęczną uwzgledniwszy siebie :D Współczuję migren Tobie i pozostałym ... :roll:

Ot prawda :evil:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Czw sie 18, 2011 11:00 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

REASUMUJĄC :

1. W ty miesiącu głosujemy nad uściśleniem zasad regulaminu, przy czym dyskusja nad ostatecznym kształtem głosowanych kwestii [które będą w razie potrzeby modyfikowane w trakcie ] trwa do 20 sierpnia
2. GŁOSOWANIE nad zmianami - bez komentarzy plisssssss - 20 - 31 sierpnia
3. Dotychczasowe ustalenia:

1. główny fundusz przeznaczamy dla kotów bezdomnych czyli DT, podopieczni karmicielek i małe, niemedialne fundacje
2. powtórne zgłoszenie może mieć miejsce nie częściej niż [to będzie przegłosowane] :
- 1 rok
- 1/2 roku
Od otrzymania ostatniego wsparcia
3. skarpeta na cele "nagłe i niespodziewane" uzupełniana całkowicie dobrowolnie i spontanicznie w miarę możliwości lub fantazji zrobienia bazarku "na cel"
4. sytuacje losowe dotyczące ludzi a nie kotów pozostawiamy wolnej woli i chęci Sióstr, które w danym wypadku chcą udzielić pomocy
5. Fundusz "skarpetowy" przyznaje grono 5 Sióstr większością 3/5
6. Równolegle do głosowania głównego typujemy bidę potrzebujacą pakietu ogłoszeń

Dziewczęta ! Wypowiadać się i zgłaszać uwagi bo od soboty głosowanie ! Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Czw sie 18, 2011 11:23 Re: PAKT CZAROWNIC XXVI

Jak rozumiem każdy punkt będzie głosowany TAK/ NIE plus do 5-go podajemy propozycję 4-tej i 5-tej Siostry do 3/5 ?
Jestem nieco rozwalona, więc jeslim coś nie pojęła, nie krzyczcie :mrgreen:
Obrazek

psiama

[poprzednia][następna]